szymon221 Napisano 13 Października 2020 Share Napisano 13 Października 2020 Cześć. Jedna z moich muchołówek zaczęła mocno marnieć. Wiem, że miała zam ało słońca lecz od dziś mogę ją doświetlać. Przez ostatnie dwa tygodnie stała na południowym parapecie, lecz nic to nie dało. Czy da się ją jeszcze uratować? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snopy6992 Napisano 14 Października 2020 Share Napisano 14 Października 2020 Cześć, To jest okres, kiedy roślina przechodzi w stan spoczynku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon221 Napisano 14 Października 2020 Autor Share Napisano 14 Października 2020 (edytowane) Okej. Spodziewałem się, że w stan spoczynku wchodzi trochę później. Czy można więc zacząć ją zimować? Edytowane 14 Października 2020 przez szymon221 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 16 Października 2020 Share Napisano 16 Października 2020 Można. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon221 Napisano 16 Października 2020 Autor Share Napisano 16 Października 2020 Dzięki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek16 Napisano 22 Czerwca 2021 Share Napisano 22 Czerwca 2021 (edytowane) Pomocy! Od tego sezonu coś męczy moje muchole. Liście, nawet młode robią się czarne na obrzeżach. Podejrzewam, że to jakiś grzyb. Zastosować coś? Mam do wyboru Switch i Scorpion. Edytowane 22 Czerwca 2021 przez Maciek16 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi