Fenryk Napisano 28 Października 2020 Share Napisano 28 Października 2020 Cześć. Witam się z Wami ja i moja Muuchołówka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styq Napisano 29 Października 2020 Share Napisano 29 Października 2020 Witamy na forum. Zachęcam do zapoznania się z artykułem o uprawie muchołówki. Pozdrawiam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MissMuffin Napisano 29 Października 2020 Share Napisano 29 Października 2020 Cześć! Miło widzieć nową twarz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 29 Października 2020 Share Napisano 29 Października 2020 Mierzysz jej gorączkę? 😅 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenryk Napisano 29 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2020 W dniu 10/29/2020 o 6:42 PM, Radek:) napisał: Mierzysz jej gorączkę? 😅 Sprawdzam kiedy ma płodne dni 😉. Pozostałość po akwarium. Leżał w szufladzie i się kurzył. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 29 Grudnia 2020 Share Napisano 29 Grudnia 2020 Myślałem że się boisz, że koronę ma 😛 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenryk Napisano 29 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2020 4 godziny temu, Radek:) napisał: Myślałem że się boisz, że koronę ma 😛 🤣 Koronę już ma za sobą. Teraz czekamy na kwiatek 😉 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi