Pawel Napisano 9 Kwietnia 2021 Share Napisano 9 Kwietnia 2021 Witam, Proszę o identyfikację mojego kaktusa. Załączam zdjęcia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styq Napisano 9 Kwietnia 2021 Share Napisano 9 Kwietnia 2021 Podobny do Austrocephalocereus dybowskii, ale nie jestem ekspertem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Napisano 9 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2021 Ok. Dzięki za pomoc. Poczekamy na eksperta 😁 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
you-know Napisano 11 Kwietnia 2021 Share Napisano 11 Kwietnia 2021 A. dybowskii to nie jest na pewno, masz zbliżenie na kwiat? bo nawet rodzaju za bardzo nie moge określić patrzac na to foto Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Napisano 11 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2021 (edytowane) Niestety nie mam zbliżenia na kwiat. Tylko tyle udało się zbliżyć zdjęcie. Mam przypuszczenie, że może to być Mamillaria schwarzii Edytowane 11 Kwietnia 2021 przez Pawel Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
you-know Napisano 12 Kwietnia 2021 Share Napisano 12 Kwietnia 2021 też bym odstawiał M. schwarzii Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominika303 Napisano 21 Czerwca 2022 Share Napisano 21 Czerwca 2022 (edytowane) To M. Schwarzii. Zgadzam się z Wami. https://yesdent.pl/oferta/ortodoncja/ Edytowane 16 Listopada 2022 przez Dominika303 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi