Kubula Napisano 15 Czerwca 2021 Share Napisano 15 Czerwca 2021 Witam, chciałbym stworzyć foto-książke ze zdjęciami muchołówek oraz kapturnic dla siebie tak o😁. I tutaj moja prośba , szukam chętnych osób które chciałyby podzielić się ze mną swoimi zdjęciami tych roślin. Mało jest miejsc gdzie można w jednym miejscu znaleźć różne odmiany a fajnie było coś takiego mieć. Pozdrawiam 😁 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 16 Czerwca 2021 Share Napisano 16 Czerwca 2021 Pomysł ciekawy, choć wydaje się niepraktyczny, ale ciekawy. Mogę porobić jakieś ładne zdjęcia przy okazji następnego pobytu w Mysłowicach i podesłać jakieś ładne zdjęcia. Choć zdecydowanie praktyczniejszy od książki byłby kalendarz, ale to dla Ciebie, więc wedle uznania. :) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubula Napisano 16 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2021 (edytowane) Na razie pomysł to foto-ksiazka 20x20/24x24 zobaczymy ,może uda się to zrobić w jakiejś innej ciekawej formie. Jeśli ktokolwiek chciałby pomóc to może przesyłać zdjęcia na maila : kruksonn(a)interia.pl Oczywiście z pełną nazwą łacińską 😁. Edytowane 18 Czerwca 2021 przez Cephalotus zmodyfikowano "@", nie ułatwiajmy życia spamerom. W ogóle usunąłbym adres e-mail z tekstu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 18 Czerwca 2021 Share Napisano 18 Czerwca 2021 Trzeba mi się przypominać z końcem tygodnia tego i następnego. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi