gotkot Napisano 27 Czerwca 2021 Share Napisano 27 Czerwca 2021 Cześć i czołem! Po bodajże 10... może 15 latach obudziła się we mnie na nowo pasja szalonego florysty i już na wynajmowanym swoim zdecydowałem się powrócic do hodowli. Na początek dwie sadzonki, muchołówki i dzbanecznika. Jak przetrwają mi zimę, to pomyśle o dalszych zakupach. Nie jestem pewien dokładnie kultywarów, bo sadzonki kupione w szklarniowym sklepiej z roslinami Wałbrzyskiej Palmiarni należącej do kompleksu zamku Książ. Ale identyfikacji dokonam we właściwym watku Poniżej zdjęcia nabytków Miło mi was wszystkich poznać i może nawet od czasu do czasu aktywniej sie wypowiem. Kto wie? Pozdrawiam! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominika303 Napisano 5 Sierpnia 2021 Share Napisano 5 Sierpnia 2021 (edytowane) witaj, piękne roślinki, niech rosną zdrowe ______________________________________ https://przeprowadzkikrk.pl/oferta/przeprowadzki-skawina/ Edytowane 2 Czerwca 2022 przez Dominika303 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi