JohnDoe Napisano 15 Lipca 2021 Share Napisano 15 Lipca 2021 Dobry. Jestem Mateusz. Pytanie mam jedno. Jestem dumnym użytkownikiem forum od jakiś 5 minut. O hodowli kwiatów nie mam bladego pojęcia. Wiem co to doniczka ziemia itp. Aczkolwiek przez przypadek (jakiś dziadek w Ikei mnie popchnął) wpadłem na chyba rosiczkę. Stała ostatnia bidna jakaś taka. Postanowiłem że nawet ja muszę się czasem ulitować i postanowiłem ją uratować. Po mojemu to ledwo zipie ale ja tam się nie znam. Pomożecie dobrzy ludzie? Jeśli tak to powiedzcie gdzie założyć odpowiedni temat żeby nie śmiecić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubula Napisano 15 Lipca 2021 Share Napisano 15 Lipca 2021 Na forum są tematy o hodowli każdej z roślin owadożernych, a jeśli to rosiczka to woda do podstawka od spodu (demineralizowana albo deszczówka) i dużo słońca, tyle na początek. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominika303 Napisano 5 Sierpnia 2021 Share Napisano 5 Sierpnia 2021 (edytowane) Cześć, również zachęcam do poszperania po forum, znajdziesz tu mnóstwo praktycznych informacji _________________________________ https://promienieslonca.pl/products/owoce-i-bakalie-w-czekoladzie Edytowane 2 Czerwca 2022 przez Dominika303 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi