shnikers24 Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 może stwierdziła, że zima idzie :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auric_Goldfinger Napisano 18 Sierpnia 2006 Share Napisano 18 Sierpnia 2006 no i klapnela mi ta saracenia pomimo ze mialem ja w wodzie, dalej ja trzymam w wodzie a noz cos wyrosnie jeszcze. zadnego zielonego listka. Jedna jakos siadla ale jak torf powachalem to smierdzial zgnilizna. przerzucilem go w inne podloze i nawadniam ale nic. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciejświderski Napisano 18 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2006 No a ja zastosowałem sie do rad forumowiczów i mi sie odradza. Liście co prawda nadal puszcza do połowy sklejone, ale już są ładne wysokie i wyglądają na zdrowe. Poza tym obok dużej pojawiła się mała która jest całkowicie wzorowa Dzieki wszystkim za pomoc. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi