Hr20 Napisano 11 Sierpnia 2021 Share Napisano 11 Sierpnia 2021 Mam pytanie co do Drosera aliciae Otóż mam taką i mam problem co do karmienia ponieważ jeśli rosiczka ma cztery główne okręgi to są to muszę traktować je podczas karmienia jako cztery odrębne rośliny czy jest to jedna cała roślina (Jeśli ktoś nie rozumie to dam przykład na zdjęciu) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bibosz1 Napisano 12 Sierpnia 2021 Share Napisano 12 Sierpnia 2021 Tu jest nawet więcej niż cztery rośliny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hr20 Napisano 12 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2021 Czyli w końcu jest jedną czy kilka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styq Napisano 12 Sierpnia 2021 Share Napisano 12 Sierpnia 2021 Kilka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hr20 Napisano 12 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2021 Dzięki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi