Rapero7000 Napisano 10 Września 2021 Share Napisano 10 Września 2021 Spodobała mi się roślina o nazwie CEPHALOTUS FOLICULLARIS i ją kupiłem. Tylko nie mam pojęcia jak ją uprawiać. Pomoże ktoś coś? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 10 Września 2021 Share Napisano 10 Września 2021 Jesteś ciekawy, to dobrze. Jesteś leniwy, to niedobrze. Na forum jest dużo zgromadzonej wiedzy, a odnoszę wrażenie, że jedyne na co Ciebie stać, poza zakupem roślin, to zakładanie co raz to kolejnych tematów z pytaniami, na które odpowiedzi są już na forum. Proszę, żebyś tego nie robił, tylko włożył trochę trudu w poszukanie odpowiedzi. Na górze, po lewej stronie od zakładki "STRONA GŁÓWNA" jest opcja wyszukiwania. Zachęcam do korzystania z niej. Proszę przeczytać ten temat: Polecam też najpierw poczytać o tym, jak coś uprawiać, a dopiero potem kupować daną roślinę, bo to jest zdecydowanie najmądrzejsza kolejność. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi