bibosz1 Napisano 28 Października 2021 Share Napisano 28 Października 2021 Ma ktoś pomysł co tu się właśnie dzieje? Podpowiem, że wszystkie trzy sztuki to ten sam tłustosz. Nie skłamie jak napisze, że zmiana to mozę dwa dni. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 28 Października 2021 Share Napisano 28 Października 2021 Może wchodzi po prostu w spoczynek i utworzył rozetke zimową. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bibosz1 Napisano 28 Października 2021 Autor Share Napisano 28 Października 2021 To jest jedna z pierwszych myśli jakie mi przyszły, ale nigdy nie widziałem rozety ehlersiae. Google też średnio pomocny. Tak w ogóle wygląda ślicznie O coś szczególnie warto zadbać przy spoczynku? Jakieś pomysły/pojęcie mam, ale z miłą chęcią posłucham innych Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 28 Października 2021 Share Napisano 28 Października 2021 Tak,jak napisał kolega Radek:) - roślina weszła w spoczynek. Suszymy i chłodzimy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bibosz1 Napisano 28 Października 2021 Autor Share Napisano 28 Października 2021 Dzięki Panowie za pomoc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi