Devon Napisano 3 Maja 2022 Share Napisano 3 Maja 2022 Witam, moja muchołówka ma oklapniete, ciemne liście które mają zalążki pułapek ale nie rosną, mam je odciąć czy zostawić w spokoju? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NZ4185 Napisano 8 Maja 2022 Share Napisano 8 Maja 2022 Ja bym zostawił może by odbiła a jak często ja podleważ, ile ma słońca i jak długo Utrzymujesz stałe wilgotne podłoże? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devon Napisano 9 Maja 2022 Autor Share Napisano 9 Maja 2022 Byłem na wyjeździe i zostawiłem pod opieką reszty domowników, dałem bardzo dokładne informacje i taką ją zastałem hahaha Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubula Napisano 9 Maja 2022 Share Napisano 9 Maja 2022 Widać na zdjęciu na torfie pleśń (za mała cyrkulacja powietrza i za mało słońca), dodatkowo tego torfu jest trochę za mało (powinien być równo z doniczką) - daj rośline na dwór na parapet, woda do podstawka na full i powinna odbić, a jeśli nie jesteś pewien jakości torfu to możesz ją przesadzić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominika303 Napisano 10 Maja 2022 Share Napisano 10 Maja 2022 (edytowane) O roślinny w domu nie zadba nikt tak dobrze, jak my sami. Zostawiasz kartkę z instrukcją, dzwonisz dopytujesz, a jak wracasz po kilku dniach to czasem nie ma już co ratować 😔Mam nadzieję, że Twoją muchołówkę uda się przywrócić do życia __________________ http://bhs-adwokaci.pl/ Edytowane 7 Czerwca 2022 przez Dominika303 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endriowsky Napisano 10 Maja 2022 Share Napisano 10 Maja 2022 Daj znać czy udało się uratować bo jestem ciekaw. 3mam kciuki za udaną operacje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi