Jp2 Napisano 9 Lipca 2022 Share Napisano 9 Lipca 2022 Cześć, chciałbym kupić dzbanecznika. Chodzi dokładnie o nepenthes hamata ale nie wiem gdzie mógłbym go zdobyć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
murfa Napisano 9 Lipca 2022 Share Napisano 9 Lipca 2022 Moze ktos z forumowiczow ma na sprzedaż. Ebay? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bibosz1 Napisano 9 Lipca 2022 Share Napisano 9 Lipca 2022 Czplants mialo. Mieli problem z dostawa z BE, ale moze juz ogarneli Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 9 Lipca 2022 Share Napisano 9 Lipca 2022 Wistuba ją miewa, ale ja nie wiem, jak u niego się kupuje rośliny i kiedy. Co chcę od niego kupić to wiecznie niedostępne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styq Napisano 10 Lipca 2022 Share Napisano 10 Lipca 2022 https://www.giardinocarnivoro.it/it/nepenthes/1055-3476-nepenthes-hamata-gunung-lumut-be-3380.html#/1-dimensione-s, ale cena dla mnie zaporowa. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi