Asiat Napisano 23 Sierpnia 2023 Share Napisano 23 Sierpnia 2023 Witam, mój dzbanecznik usycha lub gnije nie mam pojęcia. Staram się utrzymać stałą wilgotność poprzez codzienne zraszanie (woda destylowana) w ala terarium w którym mieszka. Proszę o jakieś rady bo szkoda mi mojego "synusia" pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styq Napisano 23 Sierpnia 2023 Share Napisano 23 Sierpnia 2023 Dla mnie to wygląda na chorobę grzybową, spowodowaną prawdopodobnie z byt dużej wilgoci. W jakim podłożu rośnie ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lemon Napisano 24 Sierpnia 2023 Share Napisano 24 Sierpnia 2023 Jeśli dobrze widzę, to stożek wzrostu jest już czarny, czyli nie ma czego ratować. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asiat Napisano 25 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2023 Dziękuję za odpowiedzi niestety mam tendencję do przelewania więc chyba go uśmierciłam, będę musiała spróbować jeszcze raz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi