Kiler_89 Napisano 8 Sierpnia 2006 Share Napisano 8 Sierpnia 2006 po to zeby te sadzonki byłu już ukorzenione gdy sie je odetnie Wg mnie pozwoli im to na szybsze dojscie do siebie i leprzy rozwój Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shnikers24 Napisano 8 Sierpnia 2006 Share Napisano 8 Sierpnia 2006 PunkPrinceEDYTUJ :!: :!: :!:[/b] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happysad Napisano 9 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2006 Kiler, jestem na CPUK więc widziałem ten link I jeszcze jedno dodam że te zalązki ciemnieja przy ich długosci około 1-2cm Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PunkPrince Napisano 13 Sierpnia 2006 Share Napisano 13 Sierpnia 2006 a czy jeśli odetnie sie taką część łodygi to reszta rośliny będzie dalej żyła normalnie (konkretnie chodzi o dzbanecznika) od miejsc cięcia odejną nowe pędy czy od podstawy ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happysad Napisano 13 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2006 Będzie żyła Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi