Skocz do zawartości

Jest ktoś z okolic Poznania???

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

torf w nepenti kosztuje 1,99 za litr i mnie policzyli koszty wysylki poczta 12 pln czyli AŻ 3 zlote taniej niz kurierem (to raczej polityka cenowa aby korzystac z kuriera bo maja umowy) . Czyli jak widac transakcja wogóle nie opłacalna.

wystarczy zwykły torf z kwiaciarni i rosiczki rosna znakomicie .

Odnośnik do odpowiedzi

radas01, Jak ty liczysz :shock: :shock:

Niesądze ze on chce kupić taką ilosć jak ty, bo wziąłeś napewno powyżej 5L i dlatego tyle ci wyszło, waga robi swoje

Samego torfu sie nieopłaca kupowac, a 1 sztuki tymbardziej...

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie ogólny sens jest taki - jak kupuję roślinki to przy okazji mogę zabrać kilka litrów dobrego torfu z nepenti!

Natomiast jak potrzebuję tylko torfu to idę do obi/ogrodniczego czy czegokolwiek w tym stylu i kupuję ile potrzebuję zwykłego taniego torfu!

Odnośnik do odpowiedzi

• 4 weeks later...

Jestem z Gniezna :D czyli do pobiedzisk pare km. jak będziesz miał jakies roślinki na wymiane albo na sprzedaż lub będziesz chciał kupić(jestem początkujący i nie mam za dużo) to możemy sie zmówić gdzieś w okolicach naszego miejsca zamieszkania :D Fajnie by było poznać na żywo kogoś kto choduje owadożery :D

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.