Gość szanka Napisano 20 Lipca 2006 Share Napisano 20 Lipca 2006 Witam wszystkich Nabylem u nepeti trzy roslinki, z czego dwie zostana u mnie Drosera capensis Dionaea muscipula Drosera collinsiae Zdjecia swiezo po wypakowaniu Pozdrawiam Marcin Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakteria Napisano 21 Lipca 2006 Share Napisano 21 Lipca 2006 Pare dni na słońcu i będą piękne. :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happysad Napisano 21 Lipca 2006 Share Napisano 21 Lipca 2006 Jaki rozmiar regulara? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturMaly Napisano 21 Lipca 2006 Share Napisano 21 Lipca 2006 Zgodzę się, następnego dnia kwiatki już wyglądają o wiele lepiej, a po kilku dniach wyglądają całkiem inaczej niż od razu po otrzymaniu... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 21 Lipca 2006 Share Napisano 21 Lipca 2006 kwiatki Poprawniej byłoby roślinki, bo kwiatów to ja tam nie widzę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturMaly Napisano 21 Lipca 2006 Share Napisano 21 Lipca 2006 heh oki, to tylko szczególy Ale na roślinki takze mozna pisać kwiatki, ale niestety nei jest to zbyt poprawne stwierdzenie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość robek14 Napisano 24 Lipca 2006 Share Napisano 24 Lipca 2006 brdzo ladne fotki ja tez mam takie "paszczaki" (tzn. z ta paszcza :mrgreen: ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 25 Lipca 2006 Share Napisano 25 Lipca 2006 eeeee? paszczak to był w muminkach tobie chyba chodzi o muchołówkę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes_90 Napisano 25 Lipca 2006 Share Napisano 25 Lipca 2006 ojej chyba kazdy zrozumiał o co chodzi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szanka Napisano 27 Lipca 2006 Share Napisano 27 Lipca 2006 MOze macie lda mnie jakies porady jako do swiezaka? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 27 Lipca 2006 Share Napisano 27 Lipca 2006 pierwsz i najważniejsza rada - poczytaj o hodowli na stronie nepenti i forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szanka Napisano 31 Lipca 2006 Share Napisano 31 Lipca 2006 po nastu dniach wygladaja tak: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 30 Sierpnia 2006 Share Napisano 30 Sierpnia 2006 fajne roślinki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dragon & Chicken Napisano 10 Września 2006 Share Napisano 10 Września 2006 Dużo ładniejsze jestem ciekawy jak będą wyglądały jak się rozrosną Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi