jedrek Napisano 28 Stycznia 2006 Share Napisano 28 Stycznia 2006 zdjecie z listopada 2005 aktualne zdjecia: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 28 Stycznia 2006 Share Napisano 28 Stycznia 2006 Bardzo ładna roslinka . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pep3k Napisano 28 Stycznia 2006 Share Napisano 28 Stycznia 2006 Muchołówka moim zdaniem bardzo ładna Czekam na kolejne zdjęcia pzdr Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ogólnie Zły Leśny Potffór Napisano 28 Stycznia 2006 Share Napisano 28 Stycznia 2006 Muchołówka śliczna!! :: (tylko coś tak ten kwiatek groźnie wygląda...) Mam pytanie: jak długo "hodowałeś" ją do takiego rozmiaru???? :shock: Bo mnie ciekawi, jakie będą moje za jakieś 6-8 miesięcy... A właśnie - jak szybko rosną muchołówki, bo nie ma jeszcze doświadczenia w tej kwestii?? :oops: :roll: Dzięki za odpowiedź! Buziaki! Mua! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rehderi Napisano 28 Stycznia 2006 Share Napisano 28 Stycznia 2006 Moja duża puszczała tak chyba 1-2 pułapki na tydzień (licze do tego aż sie otworzyła). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 28 Stycznia 2006 Share Napisano 28 Stycznia 2006 Moja malutka mucholowka ktora hoduje od nasionka ma już 6 pulapek przybywaja jej ciagle nowe ale jak na razie nie rosnie,mam nadzieje ze zacznie sie powiekszac a nie bedzie jej tylko szlo w polapki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrek Napisano 30 Stycznia 2006 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2006 Dodalem aktualne zdjecia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 30 Stycznia 2006 Share Napisano 30 Stycznia 2006 Bardzo ladnie wyglada . A nie boisz sie,ze tak obfite kwitnienie moze oslabic roslinke? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrek Napisano 30 Stycznia 2006 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2006 Właściwie to zastanawiam się czy nie wyciąć tych kwiatów ale mi szkoda bo miałem nadzieje ,że będę miał nasiona. Jędrek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 30 Stycznia 2006 Share Napisano 30 Stycznia 2006 No to obserwuj roslinke zeby ona kwiatami i oczekiwaniem na nasiona nie przyplacila zycia.Ale zycze powodzenia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pep3k Napisano 30 Stycznia 2006 Share Napisano 30 Stycznia 2006 Taaaaaa..... uważaj na roślinkę Choć powiem, że jak narazie bardzo ładna pzdr Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Rybak Napisano 31 Stycznia 2006 Share Napisano 31 Stycznia 2006 muchołowk bardzo ładna jaka to odmiana?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrek Napisano 3 Lutego 2006 Autor Share Napisano 3 Lutego 2006 To chyba Dionaea muscipula "Red-green ale nie jestem pewien Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krystek Napisano 3 Lutego 2006 Share Napisano 3 Lutego 2006 to raczej na pewno nie jest "red green" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamek Napisano 3 Lutego 2006 Share Napisano 3 Lutego 2006 raczej Różnica jest łatwo zauważalna. Ekspertem nie jestem, ale "Red-green" ma czerwieńsze pułapki, no chyba, że nie dostaje w ogole światła . Za to "Regular form" potrafi się lekko "zaczerwienić" pod wpływem silnego światła, pamiętam jak wyglądały latem pułapki mojej muchołówki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi