Gość krystek Napisano 3 Lutego 2006 Share Napisano 3 Lutego 2006 ja mam malutką red green i już się czerwieni :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrek Napisano 4 Lutego 2006 Autor Share Napisano 4 Lutego 2006 kupowałem rosline Dionaea muscipula "Red-green" i za taka zaplacilem moze zostalem oszukany Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bono Napisano 4 Lutego 2006 Share Napisano 4 Lutego 2006 A czym oświetlasz swoją rośline?? Bo żeby uzyskać taki efekt jak na zdjęciu musiał byś mieć bardzo dobrą świetlówke lub żarówke a jeżeli niczym nie oświetlasz to ja sie nie dziwie... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smyciurrr Napisano 5 Lutego 2006 Share Napisano 5 Lutego 2006 Bardzo mi sie podoba!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrek Napisano 5 Lutego 2006 Autor Share Napisano 5 Lutego 2006 Mam pytanie czy jak kwiat od muchołówki sie utnie i wsadzi do ziemi to coś wyrośnie z niego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamek Napisano 5 Lutego 2006 Share Napisano 5 Lutego 2006 Mam pytanie czy jak kwiat od muchołówki sie utnie i wsadzi do ziemi to coś wyrośnie z niego Tutaj jest temat dotyczący tego zagadnienia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrek Napisano 5 Lutego 2006 Autor Share Napisano 5 Lutego 2006 Dzieki Jamek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L0rD4rK Napisano 6 Lutego 2006 Share Napisano 6 Lutego 2006 Roślinka piekna, pogratulowac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrek Napisano 7 Lutego 2006 Autor Share Napisano 7 Lutego 2006 Uciąłem mały kwiat i wsadziłem do ziemi może mi coś wyrośnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamiel Napisano 19 Lutego 2006 Share Napisano 19 Lutego 2006 No no całkiem nezła ta twoje muchołóweczka i nieźle sie trzyma jak na kwitnącą.Spój na moją [/img] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrek Napisano 19 Lutego 2006 Autor Share Napisano 19 Lutego 2006 No no całkiem nezła ta twoje muchołóweczka i nieźle sie trzyma jak na kwitnącą.Spój na moją [/img] No nie powiem ładna a moja juz nie ma ani jednego kwiata bo jej wszystkie juz przekwitły i je uciałem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdf100 Napisano 19 Lutego 2006 Share Napisano 19 Lutego 2006 WOW, jaka to odmiana chyb GIANT no nie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrek Napisano 19 Lutego 2006 Autor Share Napisano 19 Lutego 2006 WOW,jaka to odmiana chyb GIANT no nie Nie to dokładnie jest "Red-green" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L0rD4rK Napisano 19 Lutego 2006 Share Napisano 19 Lutego 2006 Jeżeli to ejst red green to jakaś cienka, w ogóle nie wybarwiona, chyba zamało światła ... Z tego co widze na tym zdjęciu to mi najbardziej przypomina regular. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krystek Napisano 19 Lutego 2006 Share Napisano 19 Lutego 2006 troszkę słabo wybarwiona, ale ogólnie ładna jest Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi