kamiel Napisano 20 Lutego 2006 Share Napisano 20 Lutego 2006 To nie żadny gigant ani red-green to poprostu regural Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 20 Lutego 2006 Share Napisano 20 Lutego 2006 Mnie tez to nie wyglada na red green raczej regular form, chyba ze to wina swiatla ze jeste za malo wybarwiona,ale watpie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamiel Napisano 20 Lutego 2006 Share Napisano 20 Lutego 2006 Myśle że to nie jest wina światła tylko że jest jeszcze "młoda" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Askanios Napisano 24 Lutego 2006 Share Napisano 24 Lutego 2006 Myśle że to nie jest wina światła tylko że jest jeszcze "młoda" Chyba nie... Mucholowki raczej 'do malego' sie wybarwiaja gdy maja dostatek swiatla. Za to slabe wybarwienie jest od slabego oswietlenia. Roślina moze byc nawet calkowicie zielona przy slabym swietle i to kazda odmiana. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość killer88 Napisano 23 Marca 2006 Share Napisano 23 Marca 2006 fajna roslinka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KingPiotrek Napisano 29 Kwietnia 2006 Share Napisano 29 Kwietnia 2006 Ładnie długo ją już hodujesz:) Ciekawy jestem kiedy moje takie będą Fajnie Ci zakwitła oby tylko ją nie osłabiły te kwiaty. Przyjemnej hodowli i stada much:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi