ArturMaly Napisano 27 Lipca 2006 Share Napisano 27 Lipca 2006 Cześć! Mam następujące pytanie czy można podlewać roślinki deszczówką, którą się "zebrało" z rynny?? Bo wydaje mi się że na dachu osiada dużo pyłków itp. i niewiem właśnie czy można by podlewać nią roślinki... Z góry dzięki za odpowiedź!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 27 Lipca 2006 Share Napisano 27 Lipca 2006 no ja sam jak tylko mam to podlewam deszczówką ale nigdy z rynny. Zawsze wywalam na deszcz kilka misek i leci do nich. Innna sprawa że jakichś wielkich zapasów się nie da zrobić bo po kilku tygodniach zaczynają mi rosnąć glony. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzid Napisano 27 Lipca 2006 Share Napisano 27 Lipca 2006 w rynnie zawsze jest wielki syf, tylko ludzie sa za niscy zeby im to przeszkadzalo ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakteria Napisano 27 Lipca 2006 Share Napisano 27 Lipca 2006 Przepuścić przez węgiel i deszczówka pierwsza klasa. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzid Napisano 27 Lipca 2006 Share Napisano 27 Lipca 2006 predzej sito by sie przydalo... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 27 Lipca 2006 Share Napisano 27 Lipca 2006 no ale przecież przez sito przeleci np pyłek czy drobne nasionka które osiadły na dachu. Podlejemy taką wodą i już mamy dżunglę w doniczce. :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzid Napisano 27 Lipca 2006 Share Napisano 27 Lipca 2006 widac rynna rynnie nierowna... ja bym nie lal szyszek i lisci prosto do filtra ;p zreszta teraz woda leci z nieba jak krew z nosa, moj wybor to destylka za 2.5 z marketu ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4L!3n Napisano 27 Lipca 2006 Share Napisano 27 Lipca 2006 e cos ty .. stosowalem destylowana przed pol miecha ale fundusze sie skonczyli i jestem zmuszony do stosowania wody przegotowaniej i odstanej Roslinki rosna super jedyny minus to taki ze jest wysyp soli czy czegos Takie gownienka na torrfie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzid Napisano 27 Lipca 2006 Share Napisano 27 Lipca 2006 Takie gownienka na torrfie wiesz.. trzeba cwiczyc sile woli i gimnastykowac zwieracze. pomoze ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturMaly Napisano 27 Lipca 2006 Autor Share Napisano 27 Lipca 2006 Czyli tak jak myślałem, nigdy z rynny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozii Napisano 15 Sierpnia 2006 Share Napisano 15 Sierpnia 2006 tymbardziej nie z rynny jesli na dachu masz polozony eternit Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturMaly Napisano 16 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2006 heh... hmm... na tym dachu jest jednak blachodachówka i nie ma na nim liści ani innych tym podobnych rzeczy... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozii Napisano 16 Sierpnia 2006 Share Napisano 16 Sierpnia 2006 Ja mysle ze najlepiej bedzie jak wystawisz jakas duza miske Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturMaly Napisano 17 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2006 I Też tak zrobbiłem, już chwilę temu... i Zebrałem 5l wody prosto z nieba po czym wlałem ją do kanistra 5l od wody destylowanej... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traum Napisano 17 Sierpnia 2006 Share Napisano 17 Sierpnia 2006 Moim zdaniem woda z nieba = kwas:d jestem ze ślaśka:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi