ArturMaly Napisano 18 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2006 No to napewno... SAme zanieczyszczenia, a ja jestem z wiochy na pomorzu... okołó 50km od 3miasta... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 30 Sierpnia 2006 Share Napisano 30 Sierpnia 2006 jeśli masz tylko deszczówke to jej użyj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mangusta Napisano 31 Sierpnia 2006 Share Napisano 31 Sierpnia 2006 nic odkrywczego nie powiem, ale wiadomo jest, że deszczówka jest najlepszą wodą do podlewania roślin, nie tylko owadożernych. Pod warunkiem jednak, że mieszka się w raczej czystym miejscu. Nie polecam deszczówki z rynny, bo raz, ze w rynnach moga znajdowac się liscie, nasiona i inne śmieci, które gniją, a dwa, że do wody przechodzą jony z rynny. W stopniu znikomym, ale jednak, co nie każdej roslinie się "spodoba". Można np. w deszcz wystawić jakies plastikowe miski i sobie nałapać wody. Moje owadożery przez cały deszczowy sierpień "mieszkałY" na dworze, podlewane były tylko przez deszcz i mają się świetnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakteria Napisano 31 Sierpnia 2006 Share Napisano 31 Sierpnia 2006 Ja mysle ze najlepiej bedzie jak wystawisz jakas duza miske Lepiej beczke więcej zbierze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L0rD4rK Napisano 31 Sierpnia 2006 Share Napisano 31 Sierpnia 2006 Ja jestem z Mazur to przez całe lato podlewałem deszczówką, żal kasy na destylke, bo tak szybko roślinki "piły" wode ze czasami trzeba bylo 3x dzinnie podlewać ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 31 Sierpnia 2006 Share Napisano 31 Sierpnia 2006 to mi do destylki wpadła taka mała petarda namokła przez noc porządnie, ale mam nadzieje że roslinkom to nie zaszkodzi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mangusta Napisano 31 Sierpnia 2006 Share Napisano 31 Sierpnia 2006 kompotu z petardy nie polecam nikomu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel-kr Napisano 31 Sierpnia 2006 Share Napisano 31 Sierpnia 2006 Ja biorę z rynny. Tylko że potem ją filtruję..... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 31 Sierpnia 2006 Share Napisano 31 Sierpnia 2006 mangusta no nie mów bo ja tym podlewam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mangusta Napisano 2 Września 2006 Share Napisano 2 Września 2006 ta petarda, a raczej niektóre z jej składników, na pewno trochę sie rozpusciły w wodzie. Czy to roslinom zaszkodzi? nie wiem... jakby na to nie patrzeć - sa to chemikalia... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi