Skocz do zawartości

Jakie kapturnice na początek

Basia

Rekomendowane odpowiedzi

Jakie kapturnice na początek i jakie mają wymagania? Powoli powiększam swoją kolekcję ale dalej najlepiej mi idzie z rosiczkami (pewnie dlatego że są najłatwiejsze w hodowli) ale mimo wszystko czas na jakieś wyzwanie tylko nie przesadzajcie. Wilgotność! Podłoże! Podlewanie! Nasłonecznienie! No i oczywiście naprostszy w hodowli GATUNEK pozdrawiam wszystkich.

Odnośnik do odpowiedzi

czytać i czytać, a informacje od doświadczonych hodowców to też mogą się przydać. Fajnie jest dowiedzieć się czegoś nowego. A ja proszę o bardzo mało!!!! Jaka kapturnica na początek jeden gatunek łatwy w hodowli i temat zamknięty. Co mi po czytaniu jak za dużo możliwości wyboru...

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem ci, jak ja się opiekuje kapturnicą: wystawiłam ją do ogródka, stoi tam od jakichs dwóch miesięcy, pilnuję, by miała co pić i tyle. Rośnie jak szalona. Moja "opieka" jest zatem minimalna.

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.