Kowal Napisano 27 Lipca 2006 Share Napisano 27 Lipca 2006 FOtki moich roslinke sorka za jakosc ;/ D.Capensis Moje Terarium N.Ventrata Słabo widac ale to jest młody kiełek powyszego dzbanecznika 2 tłustosze prosze o identyfikacjie jak mozna bo matka wyjeła mi kartki a ich jeszcze nie rozruzniam ;/ D.puchella x nitidula kolejny tłustosz dwie D.Capensis Alba 2 w jednym pojemniku D.Capensis + juz ładny kiełek zdjecie moich kiełków chyba nie bardzo wyszło;/ 4 dorodne kiełki D.Capnesis Alba moja dorodna D.Capensis (ta co na samej górze) i kolejne zdjecie szklarenki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happysad Napisano 27 Lipca 2006 Share Napisano 27 Lipca 2006 Kermazyt by się przydał i zadużo powietrza i wentylacji to one tez napewno niemają Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal Napisano 27 Lipca 2006 Autor Share Napisano 27 Lipca 2006 happysad napisał: Kermazyt by się przydał nie bardzo czaje oco chodzi co do wentylacji jest zapewniona narazie mała ale jest poniewaz pokrywka ma 2 dosc spore otwory jeden na górze a drugi z boku z boku cały czas otwarty na górze zamykam raz na jakis czas by podniesc wilgotnosc ale teraium jest nowe mam je pare dni wiec wciąż bedzie sporo wnim zmieniane najpierw wiatraczek termometr i ten co mierzy wilgotnosc powietrza sprzęt do wilgotnosci powietrza i trzohce je wzbogace jakimis elementami typu kora kamyki itp ale to powoli Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakteria Napisano 28 Lipca 2006 Share Napisano 28 Lipca 2006 Widze że powoli zaczyna brakować już miejsca w tym akwarium. :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal Napisano 28 Lipca 2006 Autor Share Napisano 28 Lipca 2006 tak i mam nadzieje ze spadnie namnie pienięzny desz i bedzie kolejne pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ryve Napisano 28 Lipca 2006 Share Napisano 28 Lipca 2006 to wtedy postaraj sie zostawic troche tej kasy na lepszy aparat albo chociaz na jakis kursik fotografii... sorry, ale na wiekszosci z tych zdjec praktycznie niczego nie widac. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happysad Napisano 28 Lipca 2006 Share Napisano 28 Lipca 2006 ryve, NIestety sie zgadzam... Kowal, zdecydowanie za mało dziur, wpisz w szukajce kermazyt ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 28 Lipca 2006 Share Napisano 28 Lipca 2006 keramzyt - kupujesz w kwiaciarni, zalewasz wodą, woda paruje, masz większą wilgotność Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal Napisano 28 Lipca 2006 Autor Share Napisano 28 Lipca 2006 dzieki za wyjasnienie ryve: no neistety nie posiadam cyfrówki to było robione telefonem a fotograf zemnie tez cienki pozdro Kowal Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ryve Napisano 28 Lipca 2006 Share Napisano 28 Lipca 2006 eeee no spoko. czasem nie trzeba zmieniac aparatu, tylko pokombinowac jak wyciagnac troche lepsza jakosc zdjec z tego, co sie ma. mysle, ze lepiej byloby gdybys robil foty z dalszej odleglosci - tak aby byly wyrazne nawet pomimo tego, ze bylyby male - a pozniej zamiesc wycinek zdjecia. to ma szanse zadzialac. pare razy mialem tak, ze zobaczylem czyjesc zdjecia, wzialem do reki ten sam aparat, pokazalem wlascicielowi jak mozna cos tam pozmieniac i jakosc (czytelnosc) zdjec rosla dramatycznie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moori Napisano 28 Lipca 2006 Share Napisano 28 Lipca 2006 ryve tylko, że Ty kozakjesteś jesli chodzi o foto Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ryve Napisano 28 Lipca 2006 Share Napisano 28 Lipca 2006 jaki ze mnie kozak? kazaczoka nie umiem tanczyc, stepy sa mi obce, osełedca na glowie nie mam... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi