Ewcik Napisano 30 Lipca 2006 Share Napisano 30 Lipca 2006 Oto foteczki moich roślinek. Zdjęcia robione przed dwoma tygodniami, nie miałam czasu wcześniej ich zapodać na forum. jak tylko znajde troche czasu, wrzuce aktualne fotki i uzupelnie o inne roslinki z mojej kolekcji. To na razie tyle. Niedlugo postaram sie zamiescic fotki kapturnic i aktualne zdjecia mucholowek. Zycze przyjemnosci z ogladania Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianus Napisano 30 Lipca 2006 Share Napisano 30 Lipca 2006 roslinki cudne szczególnie muchołówki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek_91 Napisano 30 Lipca 2006 Share Napisano 30 Lipca 2006 Najbardziej podoba mi sie red-green i red piranha. A czy ta druga nie powinna rosnąć w górę?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewcik Napisano 30 Lipca 2006 Autor Share Napisano 30 Lipca 2006 powinna-niepowinna, ja wole kształt rozety :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szajba Napisano 30 Lipca 2006 Share Napisano 30 Lipca 2006 kurde niezłe te roslinki:d ciekawe kiedy moje muchołówki beda takieja mma tlyko łądne ventraty:d hmmm masz moze jakies małe red piranhe na zbyciu??? plz odp prv Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba001 Napisano 30 Lipca 2006 Share Napisano 30 Lipca 2006 nie masz do sprzedania jakiejs sadzonki muchołowki? lub juz muchołowke w jakims rozmiare? Wszystki oprocz d.regular form , bo będę miał jej nasiona :smile: Odpisz na prv :roll: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
driver Napisano 30 Lipca 2006 Share Napisano 30 Lipca 2006 Roślinki przecudne :mrgreen: ale jakie kolorki! doswietlasz roslinki czy stoja na zewnatrz? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzewa Napisano 30 Lipca 2006 Share Napisano 30 Lipca 2006 Piękne muchołówki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 31 Lipca 2006 Share Napisano 31 Lipca 2006 śliczne - czemu mój red-green sie tak nie chce wybarwić :cry: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentos Napisano 31 Lipca 2006 Share Napisano 31 Lipca 2006 Super chyba dzięki tym roślinką nie masz żadnych owadów w domu :razz: podzro :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziki Napisano 31 Lipca 2006 Share Napisano 31 Lipca 2006 śliczne - czemu mój red-green sie tak nie chce wybarwić :cry: może masz jakąś lewą roslinke :razz: fajne owadożery...a jak je zimujesz :mrgreen: i zkąd te piekne kolory :twisted: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewcik Napisano 1 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2006 Jeszcze nie byly zimowane, mam je od marca ego roku, giant byl sadzonka, tak samo jak red piranha, a druga miala byc all red'em :cry: Musze to zglosic do Nepenti, ale nie mam nawet czasu,zeby stworzyc jakis mailik. A jesli chodzi o wybarwienie, to nie robie nic poza podlewaniem, a mam je na parapecie poludniowym, z porywami do balkonu takze po tej stronie swiata :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 od marca giant tak ci się rozrósł? red-piranha też? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba001 Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 nie masz do sprzedania jakiejs sadzonki muchołowki? lub juz muchołowke w jakims rozmiare? Wszystki oprocz d.regular form , bo będę miał jej nasiona :smile: Odpisz na prv :roll: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewcik Napisano 2 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2006 od marca giant tak ci się rozrósł? red-piranha też? Tak. Giancika kupilam w rozmiarze XS, ale byl troszke wiekszy, a red piranha byla malutka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi