Skocz do zawartości

Moje pupilki

Rekomendowane odpowiedzi

Oto foteczki moich roślinek. Zdjęcia robione przed dwoma tygodniami, nie miałam czasu wcześniej ich zapodać na forum. jak tylko znajde troche czasu, wrzuce aktualne fotki i uzupelnie o inne roslinki z mojej kolekcji.

90eae006b0cf4213m.jpg

a7e67f8ccffe8f9fm.jpg

a02a840c2e4cf48bm.jpg

012711f1bd457c4em.jpg

396541827aef1576m.jpg

396541827aef1576m.jpg

93f027175ca4d41fm.jpg

5be185d8be5eb763m.jpg

afb7e9bdbe7be041m.jpg

afe6084c88404c6em.jpg

To na razie tyle. Niedlugo postaram sie zamiescic fotki kapturnic i aktualne zdjecia mucholowek. Zycze przyjemnosci z ogladania :wink:

Odnośnik do odpowiedzi

Gość szajba

kurde niezłe te roslinki:d ciekawe kiedy moje muchołówki beda takieja mma tlyko łądne ventraty:d hmmm masz moze jakies małe red piranhe na zbyciu??? plz odp prv

Odnośnik do odpowiedzi

nie masz do sprzedania jakiejs sadzonki muchołowki? lub juz muchołowke w jakims rozmiare?

Wszystki oprocz d.regular form , bo będę miał jej nasiona :smile:

Odpisz na prv :roll:

Odnośnik do odpowiedzi

śliczne - czemu mój red-green sie tak nie chce wybarwić :cry:

może masz jakąś lewą roslinke :razz:

fajne owadożery...a jak je zimujesz :mrgreen: i zkąd te piekne kolory :twisted:

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze nie byly zimowane, mam je od marca ego roku, giant byl sadzonka, tak samo jak red piranha, a druga miala byc all red'em :cry: Musze to zglosic do Nepenti, ale nie mam nawet czasu,zeby stworzyc jakis mailik. A jesli chodzi o wybarwienie, to nie robie nic poza podlewaniem, a mam je na parapecie poludniowym, z porywami do balkonu takze po tej stronie swiata :mrgreen:

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.