jkwiatek Napisano 3 Października 2006 Share Napisano 3 Października 2006 z chęcią wymienie się na d.capensis kontakt gg 7989289 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 3 Października 2006 Share Napisano 3 Października 2006 co ty kurde robisz człowieku?? na wymianę masz http://www.nepenti.pl/forum/Wymiana-f29.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziki Napisano 4 Października 2006 Autor Share Napisano 4 Października 2006 No właśnie Shapi dobrze mówi pozatym twoja oferta mnie nieco rozśmieszyła Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 sorry ale małe nieporozumienie ja bym kupił d.capensis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nelchael Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 Ależ proszę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlos10 Napisano 18 Stycznia 2007 Share Napisano 18 Stycznia 2007 wyszło ci coś z tego ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziki Napisano 18 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2007 niestety nie, zapomniałem o tym napisac.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 19 Stycznia 2007 Share Napisano 19 Stycznia 2007 a dokładniej ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziki Napisano 20 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2007 możliwe że to moja wina, bo nie za specjalnie się nimi opiekowałem wysadziłem i trzymałem z innymi roślinami.. nie podwyzszałem wilgotności itp. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi