Miecio Napisano 19 Stycznia 2007 Share Napisano 19 Stycznia 2007 u tam wole MTB i DRIT od BMX-ów mam składaczka fajnego na ramce prodigy(duncon) może i fotke zapodać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 19 Stycznia 2007 Share Napisano 19 Stycznia 2007 pan drosera ma dangerous mike a dsl 1 limited edition z dj3 hayeskami hfx9 hd i na 24 cale kolach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 20 Stycznia 2007 Share Napisano 20 Stycznia 2007 drosera11 - daj fotke bo chyba mniałem na podobnej ramce:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L0rD4rK Napisano 20 Stycznia 2007 Share Napisano 20 Stycznia 2007 Sport ekstremalny to są walki kontaktowe, np pride, mma, ufc, fc. Sam trenuje i to co sie dzieje na treningach albo na sparingach to jest dopiero extream, i zadne bmxiki czy roleczki do tego sie nie rownają. Co do karate czy innych sztuk walki, mialem okazje trenować, i z własnego doswiadczenia wiem ze bardzo czesto sa one bezuzyteczne w bezposredniej walce na ulicy. Wszechstronne sztuki walki jak combat moga naprawde sie przydac. Tu nie chodzi o styl czy efektownosc , tylko o skutecznosc. Bo na ulicy nikt nie bedzie patrzyl jak ładnie kopiesz czy jak technicznie uderzasz czy trzymasz garde, chodzi o jak najszybsze zneutralizowanie przeciwnika. no to na tyle. Pozdrawiam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 20 Stycznia 2007 Share Napisano 20 Stycznia 2007 , i zadne bmxiki czy roleczki do tego sie nie rownają hahahaha -tyle o tobie sądze .....!!!! czy trial ,downhill ( czy jak to sie pisze), 4 cross nie jest extrem????a MMA mój brat trenuje i to raczej wcale nie extrem !!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 20 Stycznia 2007 Share Napisano 20 Stycznia 2007 i wlasnie chyba lordark sworzyl forumowy stereotym extrem-fajtera. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigreg Napisano 20 Stycznia 2007 Share Napisano 20 Stycznia 2007 Witam, Extrem czy nie .... a to juz jak kto woli Ponizej fotka tego co zajmuje mi wiekszosc wolnego czasu gdy jestem w domu - co nie ma miejsca zbyt czesto. Strzelectwo od ponad 5 lat. Czy to ektrem ? nie wiem, na pewno ekstremalne odczucia powoduje oberwanie pedzacym kawalkiem zelaza czy olowiu, nie bede probowal jak bardzo ekstremalne Do tego rajdy terenowe i przeprawowe - na razie jako pilot, od wiosny juz jako kierowca. Pozdrawiam Grzesiek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 20 Stycznia 2007 Share Napisano 20 Stycznia 2007 no sigreg widze że zainteresowania takie jak moje a to moze nie extrem ale odczucia tak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 20 Stycznia 2007 Share Napisano 20 Stycznia 2007 Nonon sigreg niezla rurka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josyn Napisano 20 Stycznia 2007 Share Napisano 20 Stycznia 2007 sporty ktore trenuje beadz trenowalem: - 6 lat karate shotokan - 1 rok kendo obecnie cwicze capoeira co mi sie najbardziej z tych sztuk walki podoba no i w lato parkour pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 21 Stycznia 2007 Share Napisano 21 Stycznia 2007 Ja trenowałem: -capoeire, -skateboarding, -ogólnie pojęta kaskaderka... Jak już wcześniej pisałem aktualnie trenuję parkoura i to na prawdę mnie rajcuje.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 21 Stycznia 2007 Share Napisano 21 Stycznia 2007 dla mnie to jest smieszne że 4 croos czy drit itd. któś mówi że to nie są sporty extremalne jak są a walki to są sztuki wali żaden sport extremalnmy a powpierwsze jak chcesz extremy to powiem tak prędzej się połamiesz na rowerze niż w walce i dla mnie to to jest extremalne ato że typy się leja to nic extremalnego w tym nie ma Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 21 Stycznia 2007 Share Napisano 21 Stycznia 2007 <wow> szok normalnie /sigreg nie wiedzialem ze tu ktos sie tym zajmuje ja mam wiatrówke jak przyniose do domu z garazu to tez zrobie fotos tez lubie sobie postrzelac , a po wakacjach planuje kupic sobie sprzet do paintball-a moze samo dostanie z takiej kulki np w plecy nie jest ciekawym doznaniem ale adrenalina jest a tak oprocz tego to chyba czasem pilka czasem biegi i jak pogoda ladna to jezdze na rowerze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 22 Stycznia 2007 Share Napisano 22 Stycznia 2007 A ja hm... Kiedyś trenowałem Judo, a teraz czasem pojeżdzę sobie na rolkach wyczynowych Chciałbym zacząć paintball, ale to przyszłość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selves Napisano 29 Stycznia 2007 Share Napisano 29 Stycznia 2007 Ja interesuje sie wspinaczką i zjazdami na linach. Niedługo robie prawdziwe uprawnienia na to i bedzie suuuper. Trenuje zjazdy od 5 może 6 lat a wspinaczka niecaly rok ale to jest naprawde boskie .. chodze też czasem na rajdy na orientacje (kompas i mapa w lesie) ale to już żadziej .. czasami postrzelamy ze znajomymi z wiatrówki ale to już chyba nie jest extremalne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi