Skocz do zawartości

Sporty eXtremalne

shnikers24

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Sport ekstremalny to są walki kontaktowe, np pride, mma, ufc, fc. Sam trenuje i to co sie dzieje na treningach albo na sparingach to jest dopiero extream, i zadne bmxiki czy roleczki do tego sie nie rownają. Co do karate czy innych sztuk walki, mialem okazje trenować, i z własnego doswiadczenia wiem ze bardzo czesto sa one bezuzyteczne w bezposredniej walce na ulicy. Wszechstronne sztuki walki jak combat moga naprawde sie przydac. Tu nie chodzi o styl czy efektownosc , tylko o skutecznosc. Bo na ulicy nikt nie bedzie patrzyl jak ładnie kopiesz czy jak technicznie uderzasz czy trzymasz garde, chodzi o jak najszybsze zneutralizowanie przeciwnika. no to na tyle. Pozdrawiam.

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Extrem czy nie .... a to juz jak kto woli ;) Ponizej fotka tego co zajmuje mi wiekszosc wolnego czasu gdy jestem w domu - co nie ma miejsca zbyt czesto. Strzelectwo od ponad 5 lat. Czy to ektrem ? nie wiem, na pewno ekstremalne odczucia powoduje oberwanie pedzacym kawalkiem zelaza czy olowiu, nie bede probowal jak bardzo ekstremalne ;)

Do tego rajdy terenowe i przeprawowe - na razie jako pilot, od wiosny juz jako kierowca.

cfe7f28d64cb3fc2m.jpg

Pozdrawiam

Grzesiek

Odnośnik do odpowiedzi

sporty ktore trenuje beadz trenowalem:

- 6 lat karate shotokan

- 1 rok kendo

obecnie cwicze capoeira co mi sie najbardziej z tych sztuk walki podoba

no i w lato parkour

pozdro

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie to jest smieszne że 4 croos czy drit itd. któś mówi że to nie są sporty extremalne jak są a walki to są sztuki wali żaden sport extremalnmy a powpierwsze jak chcesz extremy to powiem tak prędzej się połamiesz na rowerze niż w walce i dla mnie to to jest extremalne ato że typy się leja to nic extremalnego w tym nie ma

Odnośnik do odpowiedzi

<wow> szok normalnie /sigreg nie wiedzialem ze tu ktos sie tym zajmuje :D

ja mam wiatrówke jak przyniose do domu z garazu to tez zrobie fotos :)

tez lubie sobie postrzelac , a po wakacjach planuje kupic sobie sprzet do paintball-a :D moze samo dostanie z takiej kulki np w plecy nie jest ciekawym doznaniem ale adrenalina jest :D a tak oprocz tego to chyba czasem pilka czasem biegi i jak pogoda ladna to jezdze na rowerze

Odnośnik do odpowiedzi

Ja interesuje sie wspinaczką i zjazdami na linach. Niedługo robie prawdziwe uprawnienia na to i bedzie suuuper. Trenuje zjazdy od 5 może 6 lat a wspinaczka niecaly rok :D ale to jest naprawde boskie .. chodze też czasem na rajdy na orientacje (kompas i mapa w lesie) :P ale to już żadziej .. czasami postrzelamy ze znajomymi z wiatrówki ale to już chyba nie jest extremalne :P

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.