kwasek Napisano 10 Sierpnia 2006 Share Napisano 10 Sierpnia 2006 post 1: Mam pewne pytanko, gdyż chce sobie kupić tłustosza wybrałem nasiona p.lusitanica i nie wiem jak długo mam przestratyfikowac. Prosze o opisanie warunków jakich potrzebuje itp. post 2: litości niech ktoś odpowie ///edit: edytuj poprzednie posty! scaliłem, macwolx/// edit: poprawa nazwy tematu, MC Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L0rD4rK Napisano 14 Sierpnia 2006 Share Napisano 14 Sierpnia 2006 rzadko kiedy tłustosza wysiewa się z nasion, być może dlatego nie ma żadnej odp. Najłatwiej jest je rozmnażać z liści z rozetki zimowej, u mnie skutecznośco ok 95 % ;] //edit: MC Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 14 Sierpnia 2006 Share Napisano 14 Sierpnia 2006 To mu odpowiedziałeś. Zima wszędzie trwa tyle samo ale dla pewności zapytaj się na gg Janka Myszkiera, który jest specjalistą w sprawach tłustoszy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 14 Sierpnia 2006 Share Napisano 14 Sierpnia 2006 Lepiej Łukasza bo Jan jest na wczasach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwasek Napisano 17 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2006 no ok nasionka juz przyszły a ja nie wiem jak długo przestratyfikować :angry: :angry: :angry: :angry: :angry2: ok nieaktualne już się wszystkiego dowiedziałem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ximal Napisano 28 Października 2006 Share Napisano 28 Października 2006 KWASEK podziel sie to wiadomoscia bo wlasnie zamowilem nasionka Pinguicula lusitanica >>----> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi