eQuadoR Napisano 30 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2006 WOW, flava? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happysad Napisano 30 Sierpnia 2006 Share Napisano 30 Sierpnia 2006 Niepamiętam, dawno to było... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shnikers24 Napisano 30 Sierpnia 2006 Share Napisano 30 Sierpnia 2006 happysad troche małe 1,7cm ?? leucophylla dorasta do ponad 1 m pzdr Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eQuadoR Napisano 31 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2006 Jemu chodziło o 1,7m, to jest chyba oczywiste Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzysiek7355 Napisano 1 Września 2006 Share Napisano 1 Września 2006 Dzięki ja mam tą samą co eQuadoR. i narazie dobrze się trzyma Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 3 Września 2006 Share Napisano 3 Września 2006 Wypasiona roslinka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eQuadoR Napisano 14 Września 2006 Autor Share Napisano 14 Września 2006 Aktualizacja!!! - na pierwszej stronie wymieniłaem zdjęcia na bardziej aktualne, a tutaj zobaczycie moje nowe rośliny:) Dionaea muscipula "Royal Red" - zimuje Sarracenia purpurea ssp. purpurea - zimuje Utricularia alpina - nie wiem czy zimować Nepenthes truncata (Pasian) Nepenthes spectabilis - jego stan się polepszył Sarracenia flava var. flava - zimuje Drosera aliciae - wreszcie przekonałem się do rosiczek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariakicia Napisano 14 Września 2006 Share Napisano 14 Września 2006 Świetne roślinki:) Gratuluje:) Gdzie je nayłeś i w jakiej cenie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eQuadoR Napisano 5 Listopada 2006 Autor Share Napisano 5 Listopada 2006 Jak zawsze w Nepenti:) Wymieniłem sporo zdjęć i napisałem jakie rośliny zimuje (na tej stronie oraz na wcześniejszej). Proszę o radę w sprawie pływacza (Utricularia alpina) Po wybudzeniu roślinek zamieszcze ich zdjęcia w jakim są stanie. Mam nadzieję, że przetrwają zimę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi