Shapi Napisano 26 Sierpnia 2006 Share Napisano 26 Sierpnia 2006 kurczę a czy ktoś z kraka ma prawko i samochód... bo śląsk sobie wyjeżdża a my co? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tk-anka Napisano 26 Sierpnia 2006 Share Napisano 26 Sierpnia 2006 tarnów tez nie daleko moge się dołączyć zeby taniej było Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PunkPrince Napisano 26 Sierpnia 2006 Share Napisano 26 Sierpnia 2006 hihi ja też bym sie chetnie wybrał jakby ktoś miał big autko :D myśle ze mamuśka by mnie puściła ale to dopiro jak bede miec grubą kase Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigreg Napisano 26 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2006 Witam, Tak z doswiadczenia naszego wyjazdu - lepiej najpierw zapytac czy rodzice puszcza, bo inaczej pozniej jest cyrk z tym kto jedzie a kto nie. U nas wersja "max" to bylo az 6 chetnych osob, ostatecznie pojechaly tylko trzy - czyli wszyscy pelnoletni... Grzesiek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PunkPrince Napisano 26 Sierpnia 2006 Share Napisano 26 Sierpnia 2006 pytałem mamuśki czy jakby ludy z forum jechali do wawy i mieli miejsce czy mógłbym z nimi zabrać powiedziała "no niewiem trzeba by się zastanowić, to torche daleko, a przecież nieznasz tych ludzi" jakbym naciskał to by sie zgodziła ale i tak niema mnie kto zawieść do wawy wiec niemam poco naciskać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi