Angatti_Reef Napisano 14 Sierpnia 2006 Share Napisano 14 Sierpnia 2006 A o to mała wystawa mojej Sarraceni purpurea ssp. purpurea *miesiac po zakupieniu * 2 miesiące po zakupieniu * ok 3 miesiace po zakupieniu * Sarracenia podczas karmienia :) *Najbardziej aktualne zdjecie i moja malatka Nepenthes Ventrata *roslinka dochodzila do zdrowia po sadystycznym sklepie *kilka fotek z kazdej strony *no to jemy *jedno z ostatnich zdjec Teraz roslinka wypuscila duzo nowych dzbankow i ma sie wysmienicie :) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 14 Sierpnia 2006 Share Napisano 14 Sierpnia 2006 Przepiekna ta sarracenia,w jakich warunkach ja trzymasz ze jest tak pieknie wybarwiona ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angatti_Reef Napisano 14 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2006 Moja Sarracenia to prawdziwa turystka, wedruje z parapetu na parapet byle miala slonce, a jak nie ma slonca, maszeruje pod lapke i opala sie po kilka godzin ma caly czas wode, czasem ja spryskuje, i "rozmawiam " z nia :P to moj skarbek wiec jest dopieszczona do maximum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 14 Sierpnia 2006 Share Napisano 14 Sierpnia 2006 Twoja purpurowa jak zawsze piękna Naprawde bardzo mi się podoba A ventrata jak widzę dochodzi do siebie. Powodzenia w dalszej hodowli. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angatti_Reef Napisano 14 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2006 Wielkie dzieki MATEK# :) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 14 Sierpnia 2006 Share Napisano 14 Sierpnia 2006 a pod jaka lampka ja trzymasz ze sie tak pieknie opala chyba nie kwarcowa ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozii Napisano 14 Sierpnia 2006 Share Napisano 14 Sierpnia 2006 Jestem pod wrazeniem saraceni dzbanek tez niczego sobie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angatti_Reef Napisano 15 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2006 a pod jaka lampka ja trzymasz ze sie tak pieknie opala chyba nie kwarcowa ? z powodu brakow finansowych, jest to wylacznie zarowka energooszczedna (lampka biurkowa) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodman89 Napisano 15 Sierpnia 2006 Share Napisano 15 Sierpnia 2006 Naprawde masz bardzo ladnie wybarwiona kapturnice, a dzbanecznik tez calkiem ladny. Widac ze twoja purpuraea lubi spacerowac. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi