dzid Napisano 20 Sierpnia 2006 Share Napisano 20 Sierpnia 2006 a w pokrywie nie mozna? jeden na wlot dtugi na wylot i zalatwione drewno latwiej sie obrabia niz szklo ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PunkPrince Napisano 21 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2006 no też tak myślałem zeby w pokrywie, niestety mech został zaatakowany przez pleśń... niewiem jak bedzie z zimą, jesli muchołówki padną to olewam je :/ niebede co pół roku kupował nowych zeby mi na zime umierały ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichysen Napisano 4 Września 2006 Share Napisano 4 Września 2006 wstaw je do jakiegoś pojemniczka bo rośliny może nie ale woda ma kontakt z ziemią dla lepszego efektu wizualnego zasyp pojemnik perlitem albo kermazytem no i podlewaj tak jak zwykle. Co do świetlówek to nie wiem, ale żeby nie zdechły przez zimę to poczytaj o zimowaniu bo jeśli na dworze będą mrozy jak w zeszłym roku to nawet w słomie będziesz miał na balkonie muchołówkowe lody. A poza tym na zimę zawsze możesz rośliny z terra wyciągnąć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PunkPrince Napisano 4 Września 2006 Autor Share Napisano 4 Września 2006 terra już zliwkwidowane neistety ;/ robale wyszły pleśń zaczeły podjadać muchołówki :/ musiałem wyjąć teraz stoją z dzbankami na keramzycie poprostu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vern Napisano 27 Września 2006 Share Napisano 27 Września 2006 Ehmh.. A po co wiatraczek ?? Nie moze być zwykle akwarium ?? Ja mam takie po rybkach, wezne kupie troche torfu ale to dopiero na wiosne bo na wiosne mama zawsze przesadza kwiatki bo w zime nie wolno :F Btw musi mi cos pierw urosnac Narazie to ja mam w doniczce na biurku. Poczytam moze cos sie dowiem ciekawego ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PunkPrince Napisano 27 Września 2006 Autor Share Napisano 27 Września 2006 tzn wiatraczek niejest taki istotny ale jest potrzebny zeby pleś sie ie robiła, zamiast wiatraczka mozesz codziennie wietrzyć akarium jesli masz przykrywane ale ja wolałem wiatraczek. Co do tego tupy terariów to niepolecam, elśń grzyb i robaki to wsyztko będziesz miał po jakimś czasie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaGacek Napisano 12 Października 2006 Share Napisano 12 Października 2006 1 na tryliarda prac które tu obejrzałem ta jest superi kozak, ma to ręce i nogi bo rośliny sa wsadzone bezpośrednio do podłoża, a nie stoją w doniczkach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi