dzid Napisano 16 Sierpnia 2006 Share Napisano 16 Sierpnia 2006 saracenia z obi.. cholera wie co to, ale powoli odzywa. taki mech znalazlem w ogrodzie, to zasadzilem. moja mucholowencja (cholera wie jaka) moja pierwsza VFT (cholera wie jaka) chyba jej nie zimowali ;p \ overall poza tym mam jeszcze dzbanka, ale mi bateria padla. a na dniach przyjdzie paczka z nepenti. wiec badzcie cierpliwi ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 16 Sierpnia 2006 Share Napisano 16 Sierpnia 2006 Ta pierwsza to swania daj jej duzo słońca to cie zadziwi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamJ Napisano 16 Sierpnia 2006 Share Napisano 16 Sierpnia 2006 Dzid bardzo ladne masz te mucholowki, pozazdroscic normalnie gdzie je kupiles? W Nepenti czy gdzies w sklepie ogrodniczym? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzid Napisano 17 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2006 wsio z ogrodniczych sklepow.. dopiero niedawno zlozylem zamowienie w nepenti Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamJ Napisano 17 Sierpnia 2006 Share Napisano 17 Sierpnia 2006 Ja tez wlasnie kupilem w Leroy Merlin ostatnio mucholowke i rosnie jak porypana, cholernie ma duze pulapki... Zastanawiam sie czy jest na tyle stara czy czyms byla zasilana, ale przeciez nie powinno sie ich zasilac?! Sam nie wiem :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 17 Sierpnia 2006 Share Napisano 17 Sierpnia 2006 Dzidzie, fajne rośliny. Zwłaszcza muchołówki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pampoooch Napisano 17 Sierpnia 2006 Share Napisano 17 Sierpnia 2006 moja tez ładnie rośnie, ale nie aż tak ładnie, duzy jest wybór w tych sklepach ogrodniczych gdzie kupywaleś, Dzid? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzid Napisano 17 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2006 w kwiaciarni na galerii jednego supermarketu i na targu ogrodniczym Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 17 Sierpnia 2006 Share Napisano 17 Sierpnia 2006 Brawo Ładna kolekcyjka Najbardziej jednak podoba mi się ta pierwsza muchołówka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzid Napisano 18 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2006 przyszla przesylka... nigdy wiecej! ech, z 3ech roslin tylko dzbanek jako tako wyglada ... rosiczka poza doniczka... tlustosz przykleil sie do folii i tylko moja precyzja chirurga uratowala go przed wyrwaniem z korzeniami (ale i tak ziemia byla wstrzasnieta). oby wyzyly, chociaz rosiczka jest w stanie krytycznym, a ping otarl sie o smierc. drogie nepenti, radze na przyszlosc zaznaczac na paczce gdzie jest gora, nalepka 'fragile' tez sie przyda. jakies zabezpieczenie przed wysypywaniem sie ziemi tez byloby dobrym pomyslem. rozumiem ze te plastikowe kubeczki i woreczki foliowe to tylko rozwiazanie dorazne z powodu braku profesjonalnego sprzetu. ostatni raz kupilem przez net. (zdjecia jutro) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariakicia Napisano 28 Sierpnia 2006 Share Napisano 28 Sierpnia 2006 Zdarza sie. Nepenti to bardzo dobry sklep!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PunkPrince Napisano 28 Sierpnia 2006 Share Napisano 28 Sierpnia 2006 dzid i ty myślisz ze nawet jakby była na paczce nalepka gdzie jest góra a gdzie dół to na poczcie by patrzyli na to? oni biorą i wrzucają byle jak paczki do auta i jada w pierony nikt sie nie przejmuje gdzie jest góra a gdzie dół i nikt nie widzi nalepszki ze zklaneczką co oznacza ze przedmiot jest kruchy :/ poczte to powinni zamknąć... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi