Askanios Napisano 5 Lutego 2006 Share Napisano 5 Lutego 2006 To moze i ja bym sie zalapal? >>askanios@wp.pl<< Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 5 Lutego 2006 Share Napisano 5 Lutego 2006 Dziekuje za skan Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Rybak Napisano 5 Lutego 2006 Share Napisano 5 Lutego 2006 równierz dziękuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Askanios Napisano 5 Lutego 2006 Share Napisano 5 Lutego 2006 Dzieki bardzo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kedziorek91 Napisano 12 Lutego 2006 Share Napisano 12 Lutego 2006 ej a mi możecie też zeskanować (kedziorek91@op.pl) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pep3k Napisano 12 Lutego 2006 Share Napisano 12 Lutego 2006 Mi też by się przydało.... pepek_1990@o2.pl A może po prostu wrzucić to na www.rapidshare.de i podać linka?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamek Napisano 12 Lutego 2006 Share Napisano 12 Lutego 2006 Skan nie był duży, więc wrzuciłem go na ImageShack: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DSArtur Napisano 14 Lutego 2006 Share Napisano 14 Lutego 2006 A ja mam pytanie z tym sposobem zeby polozyc na ziemie mozna prosic o dokladniejszy opis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pep3k Napisano 15 Lutego 2006 Share Napisano 15 Lutego 2006 A ja mam pytanie z tym sposobem zeby polozyc na ziemie mozna prosic o dokladniejszy opis No to tak samo jak na skanie.... tylko, że na ziemi.... ale myślę, że lignina, to lepszy pomysł Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mc_pudzian Napisano 4 Marca 2006 Share Napisano 4 Marca 2006 Myślę że kluczem do sukcesu była kwaśna woda. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi