KamilÓś Napisano 17 Sierpnia 2006 Share Napisano 17 Sierpnia 2006 Przedstawiam kilka fotek robionych na szybkiego, kilka roślin trzymanych w domu, reszta kiedy indziej złe linki skopiowałem i muszę w 2 postach, (za dużo zajmują) sorki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilÓś Napisano 17 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2006 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamJ Napisano 17 Sierpnia 2006 Share Napisano 17 Sierpnia 2006 Nie glupia kolekcja, bardzo ladna kapturnice. Ja jakos poza jedna nie moge sobie z nimi poradzic, dosc marnie mi rosna... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pampoooch Napisano 17 Sierpnia 2006 Share Napisano 17 Sierpnia 2006 oddajcie pampooochowi wszystkie swoje roslinki to sie nimi ładnie zaopiekuje:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilÓś Napisano 17 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2006 pampucz, my czekamy razem z oziim na zdjęcie, wiesz jakie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pampoooch Napisano 17 Sierpnia 2006 Share Napisano 17 Sierpnia 2006 ok nie ma sprawy juz napewno masz na poczcie a jak nie to powinno dojsc, tylko wiesz nie rozsylajcie bo sie wstydze;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PunkPrince Napisano 17 Sierpnia 2006 Share Napisano 17 Sierpnia 2006 bardzo ładne sarracenie, ja miałem tes piękną i umarła mi ( RIP ) wieczne odpoczywanie racz jej dać Panie..... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi