Lukasz_Nepenti Napisano 20 Stycznia 2006 Share Napisano 20 Stycznia 2006 Poniższa fotografia przedstawia jeden z liści dorosłej s.rubra (około 60cm długości), który został ścięty jesienią. W doskonały sposób przedstawia moc przerobową tych roślin Trzymane na zewnątrz nie dają szans owadom. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Husytka Napisano 21 Stycznia 2006 Share Napisano 21 Stycznia 2006 hihih to się doazotowała Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Rybak Napisano 21 Stycznia 2006 Share Napisano 21 Stycznia 2006 w dzbanku były tylko muchy?? czy wydłubaliście coś jeszcze ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 21 Stycznia 2006 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2006 Glownie muchy, poza nimi kilka os oraz pająki, 1 bąk i 2 pechowe biedronki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L0rD4rK Napisano 21 Stycznia 2006 Share Napisano 21 Stycznia 2006 Ehehehehehe... to nie roślina - to BESTIA ;] Ale dobrego nawozu w postaci muszek nigdy za wiele ;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Stycznia 2006 Share Napisano 22 Stycznia 2006 .... na to trzeba się leczyć moi mili. Z tej waszej odmiany sadyzmu! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Stycznia 2006 Share Napisano 22 Stycznia 2006 .... na to trzeba się leczyć moi mili. Z tej waszej odmiany sadyzmu! life is brutal and full of zasadzkas :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shin Napisano 22 Stycznia 2006 Share Napisano 22 Stycznia 2006 Hmmmm, fajna sprawa. Ciekawe ile owadow moze "to" zjesc w calym zyciu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rehderi Napisano 22 Stycznia 2006 Share Napisano 22 Stycznia 2006 Jak wynika ze zdjecia to na pewno barrrdzo dużo . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 22 Stycznia 2006 Share Napisano 22 Stycznia 2006 U mnie nawet łapało szerszenie, ale te tak mnie wkurzały, że je wywalałem. Wyciągałem też pszczółki, bo te akurat są pożyteczne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L0rD4rK Napisano 22 Stycznia 2006 Share Napisano 22 Stycznia 2006 Taaa, pszczółki są pożyteczne, a miodzik jeszcze lepszy :D:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Początkujący Napisano 4 Marca 2006 Share Napisano 4 Marca 2006 A czy Kapturnica papuzia jest żarłoczna??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turim Napisano 31 Marca 2006 Share Napisano 31 Marca 2006 Bąk to ptak. Chodzi zapewne o trzmiele Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper Napisano 2 Kwietnia 2006 Share Napisano 2 Kwietnia 2006 Z tego co mi wiadomo ptak to bąkojad a bąk choć często mylony ze trzmielem jest taką dużą muchą. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Lesiuk Napisano 2 Kwietnia 2006 Share Napisano 2 Kwietnia 2006 Bąk owad: http://pl.wikipedia.org/wiki/B%C4%85kowate Bąk ptak: http://pl.wikipedia.org/wiki/B%C4%85k_%28ptak%29 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi