nativ Napisano 18 Sierpnia 2006 Share Napisano 18 Sierpnia 2006 Postanowiliśmy wraz z macwolx i riv zorganizować wyjazd ze śląska i okolic do ogrodu botanicznego w krakowie na wystawe roślin mięsożernych i ... nie tylko ... osoby które byłyby chetne na ten pomysł prosze o kontakt ... wstepna data to 28 sierpnia br. http://www.ogrod.uj.edu.pl/rosliny/rosliny_owadozerne/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turim Napisano 20 Sierpnia 2006 Share Napisano 20 Sierpnia 2006 28 wracam z wesela z Lublina, jakbym znał więcej szczegółów to może zsynchronizował bym to tak, by dołączyć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazi Napisano 20 Sierpnia 2006 Share Napisano 20 Sierpnia 2006 ja mieszkam niedaleko KRK ale nie wiem jak tam dojechac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PunkPrince Napisano 20 Sierpnia 2006 Share Napisano 20 Sierpnia 2006 ooooo jest jakaś specjalna wystawa w ogrodzie botanicznym ??? byłem tam kilka razy mieli owadożery ale nic nieśłyszałem o jakiejsc specjalnej wystawie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 20 Sierpnia 2006 Share Napisano 20 Sierpnia 2006 akurat będę w karkowie wtedy... wstąpię, moze się spotkamy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PunkPrince Napisano 20 Sierpnia 2006 Share Napisano 20 Sierpnia 2006 jeśłi jest jakaś SPECJALNA wystawa to też sie przejde radze wam namioty wziąść bo ten cały ogród jest BARDZO duży Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nativ Napisano 20 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2006 nie ma żadnej specjalnej wystawy poprostu nie byliśmy tam jeszcze i warto by jechać ... a co do szczegółów to Godziny otwarcia: Ogród czynny jest codziennie 9 - 19 (jesienią do 17) szklarnie 10 - 18 w piątek szklarnie nieczynne Bilety: normalny 5 PLN ulgowy 2 PLN rodzinny 10 PLN (tylko w weekendy) PALNUJEMY WYJAZD O GODZINIE 8:25 Z KATOWIC ALEJA KORFANTEGO 2 nastepnie jest przesiadka w olkuszu do busa na Krakow koszt : katowice olkusz 3zl (ulgowy dla uczniów) 4 zl dla reszty olkusz kraków 4 zl Przewidywany czas dojazdu do kraka : ok godziny 10 Mazi a skad jestes ?? odezwij sie na gg 2526769 to dogadamy sie do szczegółów zebyś mogł do nas dołączyc ok WOGOLE JAK KTOS JEST CHETNY NA WYJAZD A CHCE USTALIC JAKIES SZCZEGOLNE KONKRETY NIECH PISZE NA GG NAWET JAK JESTEM NIEDOSTEPNY Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 20 Sierpnia 2006 Share Napisano 20 Sierpnia 2006 Zapraszamy! Z Riv i Nativem jest jazda jakich mało :: ostatnio buszowaliśmy po OBI... :: ZAPRASZAMY! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazi Napisano 20 Sierpnia 2006 Share Napisano 20 Sierpnia 2006 ja sie chya zjawie ale nie jestm na 100 % pewien dojazd mam dobry nawet nie bylem swiadom tego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 21 Sierpnia 2006 Share Napisano 21 Sierpnia 2006 A jest ktos z okolic cieszyna bo ja byms ie tez zabral ale mam troche daleko do katowic? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi