Riv Napisano 18 Sierpnia 2006 Share Napisano 18 Sierpnia 2006 Kilka moich roślinek CDN Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzid Napisano 18 Sierpnia 2006 Share Napisano 18 Sierpnia 2006 wasp killer! nie masz serca dla tych biednych, malych stawonogow.. ty, ty... zabojczyni ty... ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 19 Sierpnia 2006 Share Napisano 19 Sierpnia 2006 Piękny kapturek Bardzo ładny :: Co do binaty, to tak jak moja... słabo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 12 Września 2006 Autor Share Napisano 12 Września 2006 Kilka kolejnych fotek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 12 Września 2006 Share Napisano 12 Września 2006 Bardzo ładne rośliny... zwłaszcza muchołówki mi się podobają Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ines_17 Napisano 12 Września 2006 Share Napisano 12 Września 2006 nono Riv moze Cie kiedys przegonie :D ale to pewnie jeszcze jeszcze dluga drogaa .. hehe Śliczne roslinki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PunkPrince Napisano 12 Września 2006 Share Napisano 12 Września 2006 łojezzzzziuuuuuu oddał bym wiele zeby meiec chociaż kilka z tych roslinek naprawde piękne, kapturnice boskie i muchołówy tessss szkoda ze tak mało masz dzbanków.... ale supcio daje 5 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 12 Września 2006 Share Napisano 12 Września 2006 to może 5 z plusem ty trzymasz część roślinek na zewnętrznym parapecie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 12 Września 2006 Autor Share Napisano 12 Września 2006 Jak jest słoneczko to wystawiam. Na noc zazwyczaj je zabieram choć zdarzyło sie ze muchołówki spędziły noc "poza domem". Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 12 Września 2006 Share Napisano 12 Września 2006 mieszkasz w bloku tak?? a na którym piętrze? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 11 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2006 Żeby nie było ze post pod postem treść mojego pierwszego poprzedniego posta: Na 4, najwyższym w tym bloku. Na szczęście nic mi jeszcze nie spadło I teraz kolejne fotki mojego pierwszego(jak na razie jedynego) dzbanecznika :) Oczywiscie jest to Ventrata Posiadam go od marcowej (chyba) giełdy w świętochłowicach:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarus94 Napisano 31 Grudnia 2006 Share Napisano 31 Grudnia 2006 Witam. Super roślinki duży plus dla kapturnic i muchołówek :). Pozdrwaiam . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danon Napisano 31 Grudnia 2006 Share Napisano 31 Grudnia 2006 roślinki piękne tylko pozazdrościć mi szczególnie podobają się muchołówki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 1 Stycznia 2007 Share Napisano 1 Stycznia 2007 Przepiekna kapturnica, ladnie wybarwiona, wielka, a ja tylko taki flak mam... Bardzo ladne mucholowki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 22 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2007 Dziś Adelka :wub: Tyle na dziś B) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi