GrzegorzP.J Napisano 22 Stycznia 2007 Share Napisano 22 Stycznia 2007 ladna tylko troche taka .. zielona ale za to duza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 22 Stycznia 2007 Share Napisano 22 Stycznia 2007 fajne roslinki a "adelke" to musisz przesadzić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 22 Stycznia 2007 Share Napisano 22 Stycznia 2007 Bardzo ładne te roślinki, powiedz gdzie trzymasz adelke i jak ją hodujesz? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 22 Stycznia 2007 Share Napisano 22 Stycznia 2007 moim zdaniem adelka stoi na parapeciku lub ma niezamocne swiatlo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 22 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2007 Niezamocne światło Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sopel Napisano 23 Stycznia 2007 Share Napisano 23 Stycznia 2007 hey! powie mi ktoś jakiego gatynku jest mucholowka na 4 zdjeciu http://images4.fotosik.pl/123/0d7056e6801caccc.jpg ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 23 Stycznia 2007 Share Napisano 23 Stycznia 2007 najprawdopodobniej to bedzie regular form Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturMaly Napisano 23 Stycznia 2007 Share Napisano 23 Stycznia 2007 Adelka świeżo po transporcie?? Czy nie?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 23 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2007 To muchołówka zakupiona w OBI wiec nie wiadomo dokładnie. Regular raczej to nie jest ( porówując ja do muchołówki z nepenti którą mam ). A Adelkę nabyłam 2 giełdy temu..... chyba we wrześniu to było. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sopel Napisano 23 Stycznia 2007 Share Napisano 23 Stycznia 2007 a czy gatynek giant z nepeti może też mieć tak długie liście ? czy sie "wije" po ziemi ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 23 Stycznia 2007 Share Napisano 23 Stycznia 2007 no nie wiem patrzylem na twoją liste lecz nie widzialem tam dutcha dlatego napisalem ze to regular (muj dutch jest identycznie wybarwiony i tez ma takie liscie i pulapki wiec skoro nie regular to ja stawiam na dutch ) ps. strzal nr 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 23 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2007 To temat rzeka. Już raz ktoś stwierdził ze mój regular to red dragon. Prosze nie dyskutujcie o różnicach regular/giant/dutch w tym temacie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhie Napisano 30 Stycznia 2007 Share Napisano 30 Stycznia 2007 Baaaaardzo mi się podobają Twoje roślinki :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubczak Napisano 1 Lutego 2007 Share Napisano 1 Lutego 2007 nie no świetne rośliny!! szczególnie muchołówki :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 1 Lutego 2007 Share Napisano 1 Lutego 2007 To jest regular Ja też mam różnie wyglądające Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi