Riv Napisano 29 Marca 2007 Autor Share Napisano 29 Marca 2007 Kolejne zdjęcia Budząca sie muchołówka Zdjecia robione jakiś czas temu. Po pierwszych słonecznych dniach pułapki ładnie się juz wybarwiły. To ta czerwona muchołówka z wcześniejszych zdjeć. Więcej zdjęć dodam jak do domu wróce( teraz siedze w szkole i sie obijam ) ------------------------------------ Reszta zdjeć Purpurea będzie kwitnać Anonimowa jeszcze dla mnie kapturnica odratowana z niejakiego marketu Jakaś moja muchołówka Coccicaulis także kwitnie Jeszcze jedna kapturniczka Małe alby:) Tłustosz "6 w 1" kostka A teraz zagadka...... która z roślin w tej doniczce była kupiona a które to gratisy?? To na razie tyle.... może dodam coś po giełdzie :D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubuś_8 Napisano 8 Kwietnia 2007 Share Napisano 8 Kwietnia 2007 roślinki super myślę, że kupiona została muchołówka a inne to gratisy pozdro Kuba Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciowy Napisano 8 Kwietnia 2007 Share Napisano 8 Kwietnia 2007 super roslinki i foty. ja mysle ze kupiona byla drosera filiformis (czy cos podobnego co tam jest ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 10 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2007 Kupiony był filiformis A dzis kwiatuszki Oraz fotka Darlingtoni Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 10 Kwietnia 2007 Share Napisano 10 Kwietnia 2007 Widziałem tą kobre na żywo Jak to Agnieszka, piękne foty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki1995 Napisano 10 Kwietnia 2007 Share Napisano 10 Kwietnia 2007 Kapturnica po wypasie... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 23 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2007 Wiosna, wiosna Roślinki po kąpieli słoneczniej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yahooo Napisano 23 Kwietnia 2007 Share Napisano 23 Kwietnia 2007 Superrr roslinki ;D Ładnie wybarwione Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deXter Napisano 23 Kwietnia 2007 Share Napisano 23 Kwietnia 2007 ładne roślinki. Gustowny widok z balkonu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubuś_8 Napisano 25 Kwietnia 2007 Share Napisano 25 Kwietnia 2007 Riv twoje kapturnice są najpiększniejsze jakie w życiu widziałem !!!!! moja też stoi na słoneczku i kwita ale nie jest taka przecudna jak twoja !!!!!!!!!!!! :O jestem pełen podziwu, zdradź mi tajemnicę swoich kapturków B) cudo !! najładniejsza jest wdług mojej skromnej opinii puruprea ale inne też cudo !! pozdrawiam Kuba ps. tez chciałbym takie mieć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 4 Maja 2007 Autor Share Napisano 4 Maja 2007 Kolejne fotki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 4 Maja 2007 Share Napisano 4 Maja 2007 Rośliny cudo Zwłaszcza darlingtonia:-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin959 Napisano 4 Maja 2007 Share Napisano 4 Maja 2007 riv jaka to jest kapturnica na pierwszym zdjęciu z pozstu z pon, 23 kwi 2007 - 18:04 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 4 Maja 2007 Autor Share Napisano 4 Maja 2007 Na forum zidentyfikowana jako leucophylla X 'mitchelliana'. Ale to kapturnica z marketu więc nie wiadomo na 100% co to jest. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 5 Maja 2007 Share Napisano 5 Maja 2007 No właśnie ja ją kupiłem w obi i nie wiem jaka to jest Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi