Riv Napisano 13 Maja 2007 Autor Share Napisano 13 Maja 2007 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n@uRiQo. Napisano 13 Maja 2007 Share Napisano 13 Maja 2007 No, no Riv... Bardzo ładne roślinki Ta rosiczka na ostatnim zdięciu, jaki to gatunek ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcio Napisano 16 Maja 2007 Share Napisano 16 Maja 2007 Sliczne roslinki, tylko pozazdroscic. Riv Jezeli moge sie spytac to co to za roslinka na 2 zdjeciu z postu pią, 04 maj 2007 - 14:57 ? Dziekuje ci z gory za odpowiedz. Roslinki boskie ;] Ta pigmejka to gratis, niedługo zakwitnie to dam do identyfikacji///Riv Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tihcio Napisano 16 Maja 2007 Share Napisano 16 Maja 2007 Riv, oj Riv... Co ja mam poweidzeć? Nie mam nic do powiedzenia. Zatkało mnie. :: Zakochałem sie ... nie w tobie, lecz w Twoich roślinach. (Choć kto wie ;>) Jak tylko patrze na tą kapturnice, smuce że się że moja nie jest taka, bo Twoja to najpiękniejsza jaka widziałem (podobnie jak Kubuś_. Pozostałe równierz jakby z raju spadły. Takie ładne że ja po prostu nie wiem co powiedzieć... :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 16 Maja 2007 Share Napisano 16 Maja 2007 ładna Sarracenia x 'Juthatip Soper' też taką mam lecz sie zakochałem w swojej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 23 Maja 2007 Autor Share Napisano 23 Maja 2007 Tyle na dziś Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcio Napisano 23 Maja 2007 Share Napisano 23 Maja 2007 (edytowane) Piekne roslinki i fotki. Jak zawsze u Riv A kto to na tle kapturka? :P @Edit: Fajna mutacja Zrob zdjecie jak juz sie polapka roziwnie Edytowane 23 Maja 2007 przez Alcio Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morganoo Napisano 23 Maja 2007 Share Napisano 23 Maja 2007 kiedy ja będę miał taką piękną kolekcje ? rośliny naprawdę cudowne ! powodzenia w dalszej hodowli Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 25 Maja 2007 Autor Share Napisano 25 Maja 2007 Otwieranie sie kwiatu pigmejki (mama zrobiła zdjecia, jak wróciłam z szkoły to już przekwitła) Oraz moja radosna twórczosc na przedsiębiorczosci Kto lubi Mario? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 25 Maja 2007 Share Napisano 25 Maja 2007 Zdjęcia z kwiatem są ekstra... świetne. Mariołówka też wymiata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waleń Napisano 26 Maja 2007 Share Napisano 26 Maja 2007 Piękne roślinki Mi się zwłaszcza darlingtonia podoba i kapturnice Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 5 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2007 Jeszcze troche i się otworzy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentos Napisano 15 Czerwca 2007 Share Napisano 15 Czerwca 2007 Jak Ty to wszystko potrafisz utrzymać ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 18 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2007 Znowu troche muchołówek Pułapka zmutowana zrobiła mi na złosć i zaraz po otwarciu złapała muszkę..... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waleń Napisano 21 Czerwca 2007 Share Napisano 21 Czerwca 2007 Na forum zidentyfikowana jako leucophylla X 'mitchelliana'. Ale to kapturnica z marketu więc nie wiadomo na 100% co to jest. pewnie to Sarracenia Marketea :P:P:P:P:P:P:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi