Dragon3pl Napisano 26 Września 2006 Share Napisano 26 Września 2006 ja tam jej daje białe robaki (takie na ryby, pinki, nie dżdżownice!!!) i sie mucholowka cieszy (bo bez pancerza i jak strawi to nie zostaje zupelnie NIC) :: moj tata kupuje to często w sklepie, bo lubi wędkowac... B) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legia Napisano 23 Stycznia 2007 Share Napisano 23 Stycznia 2007 A można dać dużą dżdżownice ??????????? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 23 Stycznia 2007 Share Napisano 23 Stycznia 2007 Można jak ci sie uda wepchnąć tylko łapka może potem uschnąć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honey Napisano 23 Stycznia 2007 Share Napisano 23 Stycznia 2007 Larwy much to dzikuny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_ Napisano 24 Stycznia 2007 Share Napisano 24 Stycznia 2007 ja tylko chcialem pogratulowac wszystkim którzy karmia swoje roslinki owadami roslinozernymi, w tym maniki oraz zuki, kiedy obudzicie sie a wasza roslinka bedzie zjedzona!! a pinki łatwo uciekaja ;p raz mi nawet otoworzyly pudelkow ktorym je kupilem wszystkie na biorko uciekly Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 9 Lutego 2007 Share Napisano 9 Lutego 2007 Można dokarmiać muchołówki ale trzeba pamiętać o tym żeby nie dawać ofiar większych niż pułapka ( do pułapki dostaną sie grzyby i bakterie co za tym idzie zacznie ona pleśnieć). Należy unikać owadów odżywiającyh się roślinami ( pułapka nie stanowi dla nich zagrożenia łatwo się przegryzą) można je dawać dzbanecznikom. Ostatnio wyczytałem ,że istnieje odmiana komara która żyje i rozmnaża się wewnątrz sarraceni a jej larwy żywią się resztakmi obumarłych owadów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzyk Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 Co powiecie na to? Widział ktoś, żeby żaba dała się złapać muchołówce ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martini Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 Mi to wszystkie uschnęły jak je dobrze karmiłem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi