Wenus Napisano 10 Lutego 2006 Share Napisano 10 Lutego 2006 a można sie dowiedzieć jakim aparatem zrobiono te zdjęcia? bardzo mi się podobają, szczególnie padalec Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Husytka Napisano 10 Lutego 2006 Share Napisano 10 Lutego 2006 nikon coolpix 5600, zdjęcie w trybie makro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wenus Napisano 10 Lutego 2006 Share Napisano 10 Lutego 2006 ja mam nikon 3100 i robi wyraźnie gorsze zdjęcia makro , no w końcu starszy model.chyba trzeba pomyśleć o jakimś nowym. A jak ogólnie sprawuje się aparat?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pep3k Napisano 10 Lutego 2006 Share Napisano 10 Lutego 2006 Powiem szczerze, że naprawdę mi się podoba miejsce sfotografowane przez hustyk'ę... Szkoda, że w mojej okolicy nie ma czegoś podobnego... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 16 Lutego 2006 Share Napisano 16 Lutego 2006 kiler_89 pisał: czy wiecie gdzie w okolicach katowic jest torfowisko ??? Słyszałeś o "Płonym Bagnie"? Jest tam fragment torfowiska wysokiego i można spotkać rosiczki. Oczywiście trzeba się troszkę wysilić W drugim linku jest mapka, pokazuje mniej wiecej, gdzie jest to bagienko. http://www.us.edu.pl/katowice/informator/P...yroda/bagno.php http://www.us.edu.pl/katowice/informator/P...roda/mapa.shtml Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Husytka Napisano 16 Lutego 2006 Share Napisano 16 Lutego 2006 aparat sprawuje się bardzo dobrze, jestem zadowolona pep3k to tylko kilka fotek z tej okolicy jeżeli chcesz jeszcze kilka mogę wysłać na Twojego maila Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 16 Lutego 2006 Share Napisano 16 Lutego 2006 WIELKIE THX !!! mam do tego miejsca żut beretem (mieszkam na Kostuchnie) na pewno wybiore się tam w lato Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pep3k Napisano 16 Lutego 2006 Share Napisano 16 Lutego 2006 Hustyka, byłbym bardzo wdzięczy... Mój e-mail pepek_1990@o2.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi