Pixi Napisano 22 Sierpnia 2006 Share Napisano 22 Sierpnia 2006 A mówili że kwitnie na wiosnę :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PunkPrince Napisano 22 Sierpnia 2006 Share Napisano 22 Sierpnia 2006 ooo nasionka będą nasionka :D mam nadzieje ze dostępe bedą w dziale wymiana Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koleta Napisano 22 Sierpnia 2006 Share Napisano 22 Sierpnia 2006 Ładny kwiatek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 22 Sierpnia 2006 Share Napisano 22 Sierpnia 2006 Ladne- ja dzis bedac na miesicie w jednej z kwiaciarni w Bialymstoku (obok dworca PKS) widzialem kwitnaca Sarracenia x 'Farnhamii' i Sarracenia psittacina. Wspanialy widok Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 22 Sierpnia 2006 Share Napisano 22 Sierpnia 2006 Ładnie to wygląda. Misie to podoba Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turim Napisano 22 Sierpnia 2006 Share Napisano 22 Sierpnia 2006 Ja pamiętam jaki ja byłem szczęśliwy, gdy mnie po raz pierwszy zakwitła S. x Mitchelliana Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 23 Sierpnia 2006 Share Napisano 23 Sierpnia 2006 krzyzujcie takie rosliny, bo samozapylenie jest bezwartosciowe. Jezeli w obecnej chwili nie macie drugiej rosliny, warto zebrac pylek i wyslac znajomemy, ktory ma akurat kwitnaca kapturnice. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixi Napisano 25 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2006 Mam to szczęście że mój brat ma drugą kwitnącą ale jazda he he Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi