Grzesieklu Napisano 4 Maja 2007 Share Napisano 4 Maja 2007 (edytowane) załóżmy "klub na rzecz uwolnienia roślin owadożernych z hitermarketów"!! :: Muszę jednak przyznać że też widziałem w hipermarketah rośliny a tragicznym stanie. Edytowane 4 Maja 2007 przez Grzesieklu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki1995 Napisano 4 Maja 2007 Share Napisano 4 Maja 2007 Jak czasami trafie na dostawę to coś kupie w LM, ale po 2 dniach te rośliny są już zmasakrowane!! Ostatnio jakiś bałwan na paletę z owadożernymi postawił PALME!! jak najszybciej ją zdjąłem, ale rośliny są zgniecione... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 4 Maja 2007 Share Napisano 4 Maja 2007 Niestety na niszczenie owadożerów w hipermarketach nie mamy wpływu ostatnio zrobiłem mały wykład pracownikowi odpowiedzialnemu za dział roślin i dostałem taką oto odpowiedz: sam se je pan podlewaj! co to moje rosliny?. Także widzicie jak to jest Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waleń Napisano 16 Maja 2007 Share Napisano 16 Maja 2007 a ja rozumiem, mnie aż skręca jak widzę jakiekolwiek żywe stworzenie które jest traktowane w "TAKI" sposób :: i ludzie którzy "TAK" traktują życie sami powinni zastanowić się nad swoim :angry: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 16 Maja 2007 Share Napisano 16 Maja 2007 to jest mentalność więkoszści naszych rodaków ale z czasem się to zmieni:p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 20 Maja 2007 Share Napisano 20 Maja 2007 (edytowane) Kilka naszych roslinek mamy z marketu castorama i lm, ale warto tam kupic tylko w dniu dostawy, czyli wtedy gdy prosta przyjada od producenta. Rosna nam bardzo ładnie,ale przez pare dni musiały sie aklimatyzowac. Musimy jednak przyznac ze w lm przy makro jest kosc, ktory bardzo dba o owadozerne, a dokładnie o dzbaneczniki. mamy od miego ta gogatyczna mirande, byla tam 2 lata, bo bez dzbankow, to nikt nie chcial kupic, a nam sprzedal ja za pol ceny i teraz nas cieszy i o nia dbamy . Warto czasami tam pojechac i zapytac, czy nie przecenia, a jesli pytanie o ile , to odrazu walic, ze o 50% i obnizaja i wtedy warto je kupic , bo tam sie dusza bidusie. Edytowane 20 Maja 2007 przez SETH Nie piszemy wypowiedzy tylko duzymi literami !!!! Stylistyki wypoowiedzi nie poprawiałem Seth Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzsmi11 Napisano 29 Maja 2007 Share Napisano 29 Maja 2007 Ja ze 3 tygodnie temu kupilem w OBI D. Capensis, D. Aliciae i D.M. Regular Form. Roslinki rosna bardzo ladnie. Tak ladnie, ze dwa dni temu postanowilem rozsadzic moja Capensis bo na oko bylo tam z 5 roslinek. Ku mojemu zdziwieniu podczas rozsadzania okazalo sie iz jest tam okolo 20 roslin!! Wiekszosc calkiem malych jeszcze ale wazne ze sa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi