Skocz do zawartości

Rośliny W Dużych Sklepach

moof

Rekomendowane odpowiedzi

załóżmy "klub na rzecz uwolnienia roślin owadożernych z hitermarketów"!! :lol: :P:D

Muszę jednak przyznać że też widziałem w hipermarketah rośliny a tragicznym stanie.

Edytowane przez Grzesieklu
Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Jak czasami trafie na dostawę to coś kupie w LM, ale po 2 dniach te rośliny są już zmasakrowane!! Ostatnio jakiś bałwan na paletę z owadożernymi postawił PALME!! jak najszybciej ją zdjąłem, ale rośliny są zgniecione...

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety na niszczenie owadożerów w hipermarketach nie mamy wpływu ostatnio zrobiłem mały wykład pracownikowi odpowiedzialnemu za dział roślin i dostałem taką oto odpowiedz: sam se je pan podlewaj! co to moje rosliny?. Także widzicie jak to jest <_<

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 weeks later...

a ja rozumiem, mnie aż skręca jak widzę jakiekolwiek żywe stworzenie które jest traktowane w "TAKI" sposób :wacko: i ludzie którzy "TAK" traktują życie sami powinni zastanowić się nad swoim :angry:

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka naszych roslinek mamy z marketu castorama i lm, ale warto tam kupic tylko w dniu dostawy, czyli wtedy gdy prosta przyjada od producenta. Rosna nam bardzo ładnie,ale przez pare dni musiały sie aklimatyzowac. Musimy jednak przyznac ze w lm przy makro jest kosc, ktory bardzo dba o owadozerne, a dokładnie o dzbaneczniki. mamy od miego ta gogatyczna mirande, byla tam 2 lata, bo bez dzbankow, to nikt nie chcial kupic, a nam sprzedal ja za pol ceny i teraz nas cieszy i o nia dbamy :). Warto czasami tam pojechac i zapytac, czy nie przecenia, a jesli pytanie o ile , to odrazu walic, ze o 50% i obnizaja i wtedy warto je kupic , bo tam sie dusza bidusie.

Edytowane przez SETH
Nie piszemy wypowiedzy tylko duzymi literami !!!! Stylistyki wypoowiedzi nie poprawiałem Seth
Odnośnik do odpowiedzi

• 2 weeks later...

Ja ze 3 tygodnie temu kupilem w OBI D. Capensis, D. Aliciae i D.M. Regular Form. Roslinki rosna bardzo ladnie. Tak ladnie, ze dwa dni temu postanowilem rozsadzic moja Capensis bo na oko bylo tam z 5 roslinek. Ku mojemu zdziwieniu podczas rozsadzania okazalo sie iz jest tam okolo 20 roslin!! Wiekszosc calkiem malych jeszcze ale wazne ze sa :)

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.