Chicken Napisano 27 Sierpnia 2006 Share Napisano 27 Sierpnia 2006 Witam Mam pytanie . Urwał mi się liść rosiczki i chciał bym go jakoś wykorzystać . Czy moge jakoś rozmnożyć moją rosiczkę . Prosze pomóżcie ponieważ nie chce wyżucać tego liścia . Jeśli można ją rozmnożyć prosił bym napisać jakie mam zapewnić warunki . Z góry dzięki xd Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek_91 Napisano 27 Sierpnia 2006 Share Napisano 27 Sierpnia 2006 Jak rozmnożyć dzbanecznika z liścia, potem jak rozmnożyć rosiczkę z liścia, wogóle jakoś Ci się często te liście urywają. Polecam odwiedzić Dział rosiczka subtropikalna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turim Napisano 27 Sierpnia 2006 Share Napisano 27 Sierpnia 2006 zanurz w wodzie i postaw jasnym ciepłym miejscu - jest szansa, że pojawią się małe roślinki na powierzchni liscia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 28 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2006 Jakoś tak wyszło ponieważ miałem w domu małych kuzynów po 3 lata i jak mnie nie było w domu (byłem na mieście ) to oni się bawili moimi roślinkami i urwali mi 2 listki . Następnym razem mojea muchołówka będzie w akwarium Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 28 Sierpnia 2006 Share Napisano 28 Sierpnia 2006 no to będzie po akwarium Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 10 Października 2006 Autor Share Napisano 10 Października 2006 Akwarium powinno przetrwać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 10 Października 2006 Share Napisano 10 Października 2006 chicken mam do ciebie prośbę - mógłbyś nie odgrzewać starych, 2 miesięcznych albo i starszych tematów? Ja wiem że dla niektórych liczy się ilość postów ale dla innych ważne jest to żeby wypowiedź miała sens a nie nawiązywała nagla do tematu "sprzed lat" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 10 Października 2006 Autor Share Napisano 10 Października 2006 Dobra nie ma sprawy to nie było bo to bym sobie dorobił postów tylko myślałem że ktos jeszcze napisze na ten temat Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi