Skocz do zawartości

Zlot Hodowców Roślin Owadożernych!!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Witam,

Michallov, kapturnice ktore Nepenti przywiozlo to s.Catesbaei.

Nie myslalem ze bedzie tam az taki tlum ! Pojechalem pogadac z Nepenti i paroma innymi osobami, a niewiele brakowalo zebym wyszedl z jakims wezem albo jaszczurka :lol:

Grzesiek

Odnośnik do odpowiedzi

ja sobie kupilem malego kameleona chociaz przed gielda o nim szczegulnie nie myslalem / kameleon fajny ... zmienia kolorki i wogole ...ale ten jego pokarm.... te swierszcze ;/ ciagle piszca i probuja uciekac ;/ teraz musze uwazac zeby mi po domu sie nie rozbiegly:( jak mi sie nie bedzie podobalo to go odzywie i sprzedam:)

a co do roslinek to nie bylo specjalnie zadnych ktore mi sie spodobaly;) no poza tą muchołowka "all red" ta byla ekstra:)

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam sie calkowicie z Turimem,gdyz sama hoduje jaszczurki.Kiedys chcialam kameleona ale z nim sa straszliwe problemy czesto choruja i sa bardzo delikatne niewielka zmiana temp i moga dostac zapalenia pluc.Oprocz tego potrzebuja niezle wyposazonego terr,specjalne swietlowki dla dobrego wybarwienia i dla zdrowia,duze terra...itd itd...mozna by wymieniac.Czytalam kiedys wlasnie na forum terrarium o Kameleonah mnustwo osob ma z nimi problemy natury zdrowotnej,dlatego jak Turim polecam najpierw poczytac o danym zwierzaku,przemyslec wszystkie za i przeciw,i czy jestesmy w stanie zapewnic mu dobre warunki do zycia. A nie jak jeden z urzytkownikow(bonsaiii) powyzej napisal kupic wykarmic i sprzedac, bo to jest troche niedojrzale podejscie do sprawy.Dlatego prosze was przemyslcie zakup jakiego kolwiek zwierzaka.
Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.