Heimdall Napisano 30 Września 2006 Share Napisano 30 Września 2006 Ale było super! Wydałem jak zwykle za dużo kasy... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigreg Napisano 30 Września 2006 Share Napisano 30 Września 2006 Witam, Michallov, kapturnice ktore Nepenti przywiozlo to s.Catesbaei. Nie myslalem ze bedzie tam az taki tlum ! Pojechalem pogadac z Nepenti i paroma innymi osobami, a niewiele brakowalo zebym wyszedl z jakims wezem albo jaszczurka :: Grzesiek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 30 Września 2006 Share Napisano 30 Września 2006 No na giełdze było super też mnie kusiły gady szczególnie kameleony Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 30 Września 2006 Share Napisano 30 Września 2006 ja sobie kupilem malego kameleona chociaz przed gielda o nim szczegulnie nie myslalem / kameleon fajny ... zmienia kolorki i wogole ...ale ten jego pokarm.... te swierszcze ;/ ciagle piszca i probuja uciekac ;/ teraz musze uwazac zeby mi po domu sie nie rozbiegly:( jak mi sie nie bedzie podobalo to go odzywie i sprzedam:) a co do roslinek to nie bylo specjalnie zadnych ktore mi sie spodobaly;) no poza tą muchołowka "all red" ta byla ekstra:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 30 Września 2006 Share Napisano 30 Września 2006 Giełda super jak zawsze.... tylko forsy mało Do zobaczenia na następnej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poll Napisano 30 Września 2006 Share Napisano 30 Września 2006 Czy ktoś może miał aparat i zrobił zdjęcia jakie okazy były sprzedawane ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 1 Października 2006 Share Napisano 1 Października 2006 bonsaiii tak z ciekawości ile dałeś za tego kameleona, bo się zastanawiam, czy by sobie też nie kupić? Dołączam się do prośby Polla o fotorelacje z targów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danon Napisano 1 Października 2006 Share Napisano 1 Października 2006 giełda super popieram Riv kasy malo hehe ale poznałem część ekipy forum nepenti Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turim Napisano 1 Października 2006 Autor Share Napisano 1 Października 2006 kameleony są trudne w hodowli! Nie kupujcie jeśli nie sprotacie wymaganiom. Poczytajcie najpierw na forum terrarium.com.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 3 Października 2006 Share Napisano 3 Października 2006 Zgadzam sie calkowicie z Turimem,gdyz sama hoduje jaszczurki.Kiedys chcialam kameleona ale z nim sa straszliwe problemy czesto choruja i sa bardzo delikatne niewielka zmiana temp i moga dostac zapalenia pluc.Oprocz tego potrzebuja niezle wyposazonego terr,specjalne swietlowki dla dobrego wybarwienia i dla zdrowia,duze terra...itd itd...mozna by wymieniac.Czytalam kiedys wlasnie na forum terrarium o Kameleonah mnustwo osob ma z nimi problemy natury zdrowotnej,dlatego jak Turim polecam najpierw poczytac o danym zwierzaku,przemyslec wszystkie za i przeciw,i czy jestesmy w stanie zapewnic mu dobre warunki do zycia. A nie jak jeden z urzytkownikow(bonsaiii) powyzej napisal kupic wykarmic i sprzedac, bo to jest troche niedojrzale podejscie do sprawy.Dlatego prosze was przemyslcie zakup jakiego kolwiek zwierzaka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziki Napisano 3 Października 2006 Share Napisano 3 Października 2006 mądre słowa rosiczka..strasznie nielubię niedojżałego podejścia do poważnej sprawy a szczególnie jak może to zaszkodzić jakiejś żywej istocie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi