Chewa Napisano 1 Września 2006 Share Napisano 1 Września 2006 Zamieszczam zdjęcia mojej pierwszej roślinki jest nim D.M. "Giant" rozmiar XS więc jest jeszcze bardzo malutka, mam ją od 29.08.2006 jedno zdjęcie jest troche słabej jakości a lepszych narazie nie zrobie bo baterie mi padły Najwyżej później zamieszcze lepsze. edit:04.09.2006 dodałem kilka fotek lepszej jakości Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariakicia Napisano 1 Września 2006 Share Napisano 1 Września 2006 Śliczna:) Ile dałeś? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chewa Napisano 1 Września 2006 Autor Share Napisano 1 Września 2006 12.99 zł w nepenti Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 3 Września 2006 Share Napisano 3 Września 2006 Fajna roslinka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamJ Napisano 4 Września 2006 Share Napisano 4 Września 2006 Aktualizuj zdjecia dosc czesto tak po jednym chociaz zebysmy mogli sledzic jej wzrost... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chewa Napisano 4 Września 2006 Autor Share Napisano 4 Września 2006 Ok niema sprawy co dwa tygodnie bede wrzucał fotke.Nepenti wysłało mi dwie roślinki w jednym, taki mały bonus mniejsza muchołówka ma narazie tylko 4 miniturowe pułapki ale jak urośnie to przesadze jedną z nich. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 5 Września 2006 Share Napisano 5 Września 2006 jakaś strasznie mała !!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodman89 Napisano 5 Września 2006 Share Napisano 5 Września 2006 Ładna roslinka, ale na powitaniu mowilem ci ze rozmiar XS bedzie dosc maly, ale co potem z tego urosnie. Powodzenia w hodowli. PS. Moja roslinka byla taka sama ale juz troszke podrosla. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość spic_14 Napisano 7 Września 2006 Share Napisano 7 Września 2006 witam jestem początkującym i mam pytanie czy muchołówka nie ma czasem za mokro ?? wszędzie pisze że gdy jest za dużo wody to korzenie się "duszą" i gniją jak jest z tym podlewaniem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chewa Napisano 7 Września 2006 Autor Share Napisano 7 Września 2006 Ja podlewam do takiej małej podstawi jak widać na foto destylke do poziomu około 1,5cm. Kiedy ta woda zostanie wchłonięta i podstawka jest sucha to dolewam kolejną porcję wody i nie zdarzyło mi sie jej przelać, roślina rozwija się w najlepsze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chewa Napisano 20 Września 2006 Autor Share Napisano 20 Września 2006 sry że nie edytuje ale chce odnowić temat. NO to dzisiaj dostałem nowe roślinki oto one: Pinguicula esseriana Sarracenia x 'Juthatip Soper' Drosera capensis 'broad leaf' Drosera aliciae Prosze o opinie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yahooo Napisano 20 Września 2006 Share Napisano 20 Września 2006 hmm DC broad leaf ... ja tez ostatnio zamowilem rozmiar XL i dostalem CONAJMNIEJ 3 razy mniejsza wiec nie ma to jak rowne traktowanie klienta ... Prosba do nepenti okreslcie dokladnie jak ma wygladac rozm XL !!!! ;/ Chewa bardzo ladne roslinki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poll Napisano 20 Września 2006 Share Napisano 20 Września 2006 Fajne roślinki Najbardziej podoba mi sie sarracenka Jest przepiękna, ale reszta też niczego sobie Ciekawe czy mój esseriana będzie podobny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arecki Napisano 24 Września 2006 Share Napisano 24 Września 2006 malutki ten giant, moja XS sklada sie z 2 malutkich, jest bardzo gesta a broad leaf tez dostalem wiekszy hehe takie plusy kupowania osobiscie... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chewa Napisano 12 Października 2006 Autor Share Napisano 12 Października 2006 Dzisiaj z powodu choroby i wolnego czasu chwyciłem cyfrówke i zrobiłem kilka zdjęć moim perełkom. Możecie zaobserwować jak się zmieniły od czasu transportu Broad leaf Sarracenia x 'Juthatip Soper' to zdjęcie chyba mi najlepiej wyszło Esseriana Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi